Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Budescu? Ce spune Gică Popescu despre o posibilă venire la Farul a ”magicianului” FCSB-ului | EXCLUSIV

Destinaţie surpriză pentru Budescu? Ce spune Gică Popescu despre o posibilă venire la Farul a ”magicianului” FCSB-ului | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Constantin Budescu este pe picior de plecare de la FCSB, iar mai multe echipe sunt interesate de serviciile sale

Constantin Budescu a revenit la FCSB la insistenţele patronului Gigi Becali, chiar dacă antrenorul de la acel moment, Edi Iordănescu, l-a prevenit pe latifundiar că mijlocaşul nu îşi va găsi locul la echipă.

Din pricina sistemului 4-3-3 folosit de FCSB, Constantin Budescu nu a putut juca pe postul său preferat, în spatele vârfului, şi nu a putut da randamentul senzaţional din prima perioadă petrecută la club.

Astfel, după ce nu a vrut să audă avertismentele lui Iordănescu jr., pe care l-a făcut şi să plece de la club din pricina lui Budescu, acelaşi Gigi Becali vrea să scape de internaţionalul român.

Iar, deşi mai multe echipe ar fi interesate, nu multe ar fi dispuse să plătească salariul pe care îl încasează mijlocaşul ofensiv la FCSB.

S-a vorbit despre variantele Hermannstadt sau Petrolul pentru Budescu, însă va fi greu pentru acesta să semneze cu altă echipă din România în această iarnă.

Destinaţie surpriză pentru Constantin Budescu?

Întrebat despre posibilitatea ca internaţionalul român să vină la Farul, Gică Popescu a răspuns categoric că Budescu ar fi ”chinuit” de şedinţele de pregătire conduse de Hagi.

Ce motivaţie ar avea Budescu să vină să joace la Farul? De plăcere? Nu există aici placere, când eşti profesionist.

Cand te aleargă Hagi 15 kilometri la un antrenament... nu mai e plăcere, e chin. Eşti dispus să îl acepţi? Îl acceptă ăştia tineri care au foame de performanţă.

Un jucător e realizat când a câştigat o cupă europeană şi a a jucat cel puţin la un Campionat European şi un Mondial, atunci poţi să zici <<băi, am făcut ceva în fotbal>>.

Îi spun lui fiului meu, <<băi, păi tu schimbi ghetele, ai contract, ai 12 perechi de ghete pe an, eu aveam două la două sezoane>>.

Le coseam că aveam la Craiova cizmar şi ne cosea ghetele”, a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare