adplus-dvertising
You are here:

Anunţul momentului despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers: ”Are o clauză care oricând poate fi plătită”. Ce îl sfătuieşte Gică Popescu | EXCLUSIV

Anunţul momentului despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers: ”Are o clauză care oricând poate fi plătită”. Ce îl sfătuieşte Gică Popescu | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Gică Popescu a vorbit despre viitorul lui ianis Hagi şi l-a sfătuit pe ”tricolor” să mai stea câteva sezoane la Rangers.

Ianis Hagi se află la Rangers de aproape doi ani, perioadă în care a ajutat clubul să câştige un prim titlu după 10 ani.

Internaţionalul român a impresionat pe alocuri la Glasgow, însă nu a arătat consecvenţa care face un jucător cu adevărat valoros.

Din această cauză, Gică Popescu este de părere că fiul fostului său coechipier şi prieten ar beneficia de mai mult timp în Scoţia.

Popescu s-a dat chiar pe el însuşi ca exemplu şi l-a felicitat pe Ianis Hagi pentru munca depusă până acum, amintindu-i totuşi că mai e mult până sus.

Gică Popescu a dezvăluit şi că Ianis are o clauză de reziliere la Rangers, astfel că dacă impresionează, orice club mare şi-l poate permite.

Anunţul momentului despre plecarea lui Ianis de la Rangers

Aş zice să rămână doi-trei ani acolo şi să devină un jucător super important pentru Rangers. Eu am stat la Eindhoven patru ani de zile, am plecat un an la Tottenham şi la 27 de ani la Barcelona.

De ce trebuie să te grăbeşti? Trebuie să te duci copt, că ăia nu te aşteaptă. La ăia mari te duci copt sau te duci acasă. Să rămână acolo, joacă, e iubit, e apreciat şi atunci când a ajuns la un nivel, să se ducă la top.

Dar eu aş mai sta în locul lui. Ianis are o clauză, nu ştiu dacă e de 17, 20, 15 (n.r. milioane de euro), dar are o clauză, clauză care oricând orice club poate să o plătească.

Ianis dacă mai rămâne doi ani acolo, sumele pe care un club le-ar plăti pentru el vor fi mult mai mari. A lucrat mult în Italia, acolo s-a dezvoltat. Pui mâna pe el, e stâncă.

Arată bine din punct de vedere fotbalistic, şi fizic aşa ştim că e frumos, dar nu e manechin, e fotbalist. Arată fizic senzational, dar a şi lucrat enorm”, a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare