Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imaginea care îl dă de gol pe Constantin Budescu! Cu ce echipă ar urma să semneze ”exilatul” de la FCSB

FOTO | Imaginea care îl dă de gol pe Constantin Budescu! Cu ce echipă ar urma să semneze ”exilatul” de la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu este pe picor de plecare de la FCSb şi ar putea reveni la echipa sa de suflet.

Revenirea lui Constantin Budescu la FCSB, la insistenţele patronului Gigi Becali, nu a decurs aşa cum ar fi sperat jucătorul şi clubul.

Ajuns pe când era Edi Iordănescu la club, fostul antrenor al FCSB-ului l-a avertizat pe finanţator că Budescu nu îşi poate găsi un loc în sistemul 4-3-3 preferat de echipă.

Dar Becali nu a vrut să audă, iar mijlocaşul a fost adus înapoi la club, numai pentru a fi dat afară de acelaşi Becali la câteva luni distanţă.

Latifundiarul l-a criticat dur public pe ”tricolor”, fapt ce a dus şi la ruptura cu Iordănescu, iar Budescu se află acum în căutarea unei noi echipe.

Într-o poză postată recent pe contul său oficial de Instagram, părea că Budescu sărbătoreşte ca orice român Crăciunului, cu bunătăţuri pe masă şi prieteni alături.

Curios este că alături de el erau prezenţi doi jucători de la echipa sa de suflet, Mario Bratu şi Valentin Ţicu.

Imaginea care îl dă de gol pe Constantin Budescu

Jucătorii Petrolului au petrecut alături de Budescu la Buşteni, iar prezenţa celor trei la aceeaşi masă a pornit zvonuri cum că mijlocaşul central s-ar putea întoarce la formaţia ploieşteană.

Budescu a debutat la Petrolul înainte de a se transfera la Astra, părăsind clubul la care a crescut în urmă cu mai bine de 10 ani.

Formaţia lui Nae Constantin este lider autoritar în Liga 2 şi este foarte aproape de promovare, iar preşedintele echipei, Costel Lazăr, recunoştea recent că ar fi interesat să îl readucă pe Budescu la Ploieşti.

Cu Budescu am vorbit şi ieri. Am vrut să fac o manevră să-l luăm la Petrolul şi să-l vindem în Turcia, dar nu am reuşit (n.r. râde). După ce încheiem campionatul, vom analiza situaţia lotului.

Vom definitive lotul, vom definitive programul de pregătire, vom face lucrurile cu profesionalism. Aşteptăm revenirea suporterilor lângă noi, pentru că fotbalul fără spectatori e ca mâncarea fără sare”, declara Costel Lazăr.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare