Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, foc şi pară pe rezultatele naţionalei: ”Noi ce eram, nu eram tot români?”. Cuvinte grele pentru FRF şi ”tricolori” | EXCLUSIV

Gică Popescu, foc şi pară pe rezultatele naţionalei: ”Noi ce eram, nu eram tot români?”. Cuvinte grele pentru FRF şi ”tricolori” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu a avut cuvinte grele pentru jucătorii echipei naţionale şi oficialii FRF-ului, din pricina lipsei de rezultate reuşite de România în ultimii ani.

După retragerea membrilor Generaţiei de Aur, echipa naţională a luat-o uşor, uşor pe o pantă descendentă şi a ajuns unde se află acum.

De la a se califica la Euro şi Mondiale fără emoţii şi a spera la un parcurs cât mai lung, România a ajuns să se bucure să prindă măcar un baraj pentru calificarea la turnee finale.

Echipa naţională nu este singura care a avut de suferit. Nici echipele de club din România nu mai fac performanţă, iar membrii Generaţiei de Aur privesc cu groază unde a ajuns fotbalul nostru.

Gică Popescu a avut cuvinte grele pentru actualii fotbalişti de la naţională, dar şi pentru oficialii FRF. Preşedintele Farului a detaliat care este diferenţa de mentalitate între generaţii şi nu a putut să explice de ce nu mai are România rezultate.

Gică Popescu, foc şi pară pe rezultatele naţionalei

În calificările pentru 98' am făcut din 30 de puncte 28, ultimul meci egal în Irlanda. Ne-au egalat pe final, 1-1 şi ne-am certat în vestiar jumătate de oră, până a intrat nea Puiu şi a zis <<Bă, sunteţi nebuni? Suntem primii în grupă, 28 de puncte>>.

Voiam să avem 30 din 30. Ăla e spiritul. Ăla e spirit de echipă naţională, altfel stai acasă. Să le pese de oameni, de ăştia care suferă în tribună şi plâng pentru naţională, că oamenii plâng pentru echipa naţională, ei nu plâng.

Nu ştiu ce face Comisia Tehnică şi ce nu. Ce a făcut echipa naţională în ultimii ani de zile, ce a adus această Comisie Tehnică, ce decizii au luat, aşa se face o analiză.

Acolo (n.r. la FRF) sunt răspunsurile. Batistă pe ţambal, linişte. Sunt groaznice, pentru mine sunt groaznice, sunt atâtea calificări pierdute, păi nu se poate în 10 ani să ai cinci calificări, apoi să dispari.

Noi ce eram, nu eram tot români? Noi ce eram? Eram extratereştri? Nu ne-am născut tot aici, nu eram crescuţi tot aici? Nu aveam acelaşi ADN? Ăştia nu au ADN? Copiii ăştia?”, a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare