Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica se amuză pe seama rivalei: ”Nici cel mai mare anti-Dinamo fan din galeria Stelei sau Rapidului nu putea lua asemenea măsuri dacă era la conducere” | EXCLUSIV

MM Stoica se amuză pe seama rivalei: ”Nici cel mai mare anti-Dinamo fan din galeria Stelei sau Rapidului nu putea lua asemenea măsuri dacă era la conducere” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo trece prin cel mai greu sezon din istoria clubului, aflată într-o luptă crâncenă împotriva retrogradării.

În urma haosului petrecut în ultimul an în Ştefan cel Mare, urmările au început să se vadă, iar Dinamo se zbate între viaţă şi moarte.

După perioada Cortacero, DDB a preluat clubul, însă lucrurile nu au mers mai bine, iar echipa se îndreaptă încet, dar sigur către Liga 2.

După 21 de etape, ”câinii” au reuşit să însumeze doar 12 puncte, fiind la unul în faţa codaşei Ligii 1, Academica Clinceni.

Mircea Rednic crease o atmosferă negativă în vestiarul echipei, din pricina felului în care îşi critica public jucătorii, iar, după ce a anunţat conducerea că vrea să dea 15 fotbalişti afară, a fost demis.

În locul său a fost adus Flavius Stoican, iar Iuliu Mureşan a dat de pământ cu ”Puriul”, explicând motivele pentru care l-a dat afară.

MM Stoica s-a amuzat pe seama haosului din tabăra marii rivale şi i-a luat parţial apărarea lui Rednic pentru felul în care s-a purtat cu jucătorii.

MM Stoica se amuză pe seama rivalei

Managerul general de la FCSB este convins că nici cel mai mare duşman al lui Dinamo nu ar fi putut aduce clubul în situaţia în care se află.

”(n.r. râde după ce aude că Mureşan a spus că Rednic voia să rezilieze contractele a 19 jucători) Sunt atâţia în lot? (n.r. voia să rezilieze cu 15 de fapt)

Nu Rednic l-a pus pe Iliev să iasă şi să facă penalty-ul ăla şi să iasă şi aproape să îl strângă de gât pe Haţegan.

Cel mai mare duşman, cel mai mare anti-Dinamo fan din galeria Stelei sau Rapidului, dacă îl puneai să conducă Dinamo, nu putea să ia asemenea măsuri cât s-au luat la Dinamo contra intereserlor propriului club.

Este inimaginabil, mi se pare incredibil că nu se termina sarabanda asta a tâmpeniilor care se fac la Dinamo non stop.

Mă gândesc cât de rău este să fii suporter dinamovist acum”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare