Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, la un pas de o super lovitură! Negocierile cu Laszlo Boloni, dezvăluite de MM Stoica: ”I-am oferit 600.000 de euro” | EXCLUSIV

FCSB, la un pas de o super lovitură! Negocierile cu Laszlo Boloni, dezvăluite de MM Stoica: ”I-am oferit 600.000 de euro” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urmă cu mai bine de 10 ani, FCSB a purtat discuţii cu Laszlo Boloni pentru a deveni antrenorul echipei.

În urmă cu mai bine de 10 ani, FCSB se ”recupera” după a doua plecare a lui Cosmin Olăroiu şi căuta un antrenor care să o readucă în fruntea Ligii 1.

Pe atunci echipa încă era o prezenţă constantă în cupele europene, astfel că putea atrage antrenori mult mai valoroşi decât ar putea la momentul actual.

Liber de contract pe atunci după despărţirea de Lens, Laszlo Boloni fusese ofertat de PAOK, dar nu îşi dăduse încă acordul să semneze cu echipa.

MM Stoica a aflat de oferta făcute de eleni tehnicianului români şi i-a făcut lui Boloni o propunere peste cea făcută de greci, de 600.000 de euro.

Din păcate pentru FCSB, Boloni a preferat să dea curs ofertei primite de la PAOK, chiar dacă cea de la Becali era mai importantă din punct de vedere financiar.

FCSB, la un pas de o super lovitură

Pierzi vremea dacă există o barieră finaciar şi nu ai vorbit despre asta, pierzi vremea şi ar fi pur şi simplu ciudat dacă nu vorbeşti despre asta. În 2011 am avut discuţii cu Boloni.

Ştiam contractul de la PAOK, propunerea de la PAOK şi i-am oferit mai mult decât îi oferise PAOK şi spun şi suma. Suma de atunci era 600.000 de euro.

Nu am văzut contractul lui Petrescu când eram la Urziceni pentru că erau confidenţiale, dar ştiu că Urziceni avea 500.000.

M-a ţinut vreo... am pierdut mult timp, am pierdut mult timp atunci şi am luat ultima variantă pe care o aveam, (n.r. Ronny) Levy, şi din cauza că s-a tergiversat prea mult discuţia cu Boloni.

Nu îi venea să creadă că ştiu contractul de la PAOK, uite că mai sunt unii care mai dau din casă. E un tip foarte corect şi îmi spunea <<dar nu înţeleg de unde ştii>>. <<Nu contează, dar cineva nu respectă confidenţialitatea, nu respectă>>.

Pai dacă am tot aştetat răspunsul... dacă îmi spunea din start nu, mă mişcam imediat”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

La momentul actual, Boloni are şanse de a reveni pe banca României, la mai bine de 21 de ani de la începerea primului său mandat la echipa naţională.

Afla mai multe despre: laszlo boloni 

viewscnt
Articole similare