Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii de ultimă oră despre inaugurarea stadionului Giuleşti: ”Suporterii vor fi mulţumiţi”. Anunţul lui Daniel Niculae

Detalii de ultimă oră despre inaugurarea stadionului Giuleşti: ”Suporterii vor fi mulţumiţi”. Anunţul lui Daniel Niculae

Superliga

Comentarii

Clubul Rapid trece printr-o perioadă a schimbărilor, atât la nivelul băncii tehnice, cât şi în privinţa noului stadion din Giuleşti.

Clubul Rapid trece printr-o perioadă a schimbărilor, atât la nivelul băncii tehnice, cât şi în privinţa noului stadion din Giuleşti.

Adrian Mutu a fost pus în funcţia de antrenor principal la Rapid. După despărţirea de Mihai Iosif, ”Briliantul” a fost alegerea făcută de conducerea grupării alb-vişinii.

Fanii s-au arătat revoltaţi de numirea unui fost dinamovist pe banca Rapidului, dar şi a secundului Edi Stăncioiu, ex-jucător la FCSB.

Totuşi suporterii au şi motive de linişte. După o lungă aşteptare, aceştia vor avea prilejul să meargă pe noua arenă din Giuleşti la meciurile de acasă ale favoriţilor.

Daniel Niculae a dat ultimele detalii despre momentul în care va avea loc inaugurarea stadionului de la podul Grant.

În cadrul conferinţei susţinute cu ocazia instalării lui Adrian Mutu drept antrenor principal, preşedintele Rapidului a dezvăluit că omologarea arenei va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Meciul de inaugurare al noului stadion din Giuleşti va fi pe 26 martie, în compania celor de la Poli Timişoara, formaţie din Liga a 2-a.

"Pe 8 martie va veni acea comisie pentru omologare a stadionului. Dacă vom primi OK-ul, primul meci pe care îl vom disputa aici (n.r. pe noua arenă din Giuleşti) va fi pe 26 martie.

Avem câteva variante (n.r. în ceea ce priveşte adversara), dar ţinând cont de evenimentele din ţara vecină, vom alege o echipă din România. Va fi o echipă soră, frate, şi cred că şi suporterii vor fi mulţumiţi dacă am face meciul inaugural cu cei de la Poli Timişoara", a declarat Daniel Niculae, la conferinţa de presă.

Noua arenă din Giuleşti a costat 145 de milioane de lei, aproximativ 35 de milioane de euro şi are o capacitate de 14.050 de locuri.

De asemenea, noul stadion dispune de 570 de încăperi, opt săli de antrenament, un minihotel, cu 14 camere duble, plus o pistă scurtă de atletism.

Stadionul Giuleşti a fost predat către Clubul Sportiv Rapid de către CNI la începutul anului. Până în momentujl de faţă, s-a aşteptat pentru a fi primite toate avizele necesare pentru a putea fi folosit.

Afla mai multe despre: rapidgiulesti 

viewscnt
Articole similare