You are here:

Detalii mai puţin ştiute despre viaţa lui Octavian Popescu. Dorinţa unui apropiat din familie: „Să merg pe stadion să îl vâd. Să mor cu inima împăcată”

Detalii mai puţin ştiute despre viaţa lui Octavian Popescu. Dorinţa unui apropiat din familie: „Să merg pe stadion să îl vâd. Să mor cu inima împăcată”

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu, la doar 18 ani, s-a impus în ultima vreme în prima echipă a celor de la FCSB.

Tânărul fotbalist are deja un gol marcat şi 6 assist-uri în tricoul FCSB-ului, în doar 17 meciuri jucate. De asemenea, în acest sezon a reuşit să obţină trei lovituri de la 11 metri, ajuntându-şi astfel echipa să ajungă lider în clasamentul din Liga I. 

Un apropiat de a lui Octavian, tataie Ionel, aşa cum îi spune tânărul jucător, este extrem de mândru şi îi prevede un viitor strălucit nepotului său. Întrebat despre cum era „perla” lui Becali când era mic, bunicul a mărturisit pentru gsp.ro:Aşa a crescut el, cu mingea aia de cauciuc. Pe terenul şcolii gimnaziale, în faţa casei lui. Acolo a stat de când îl ştiu eu. A plecat de mic de lângă noi”.  

Sunt stelist de când mă ştiu. Îmi pare bine că a ajuns acolo. Dacă rămânea la Craiova nu mai puteam să mergem să-l vedem, să-l mai mângâiem. Era departe. Din suflet mi-aş dori să-l văd pe stadion, mi-e teamă că nu mai apuc. Sunt bătrân", a mai zis bătrânul care l-a însoţit pe Tavi într-un turneu la Vâlcea. I-a şi trimis un mesaj copleşitor: „Îl iubeşte tataia Ionel mult de tot. Asta îi transmit. Aşa îmi zicea el. Am o nenorocită de artrită şi m-am rugat de copiii ăştia să mă ia şi pe mine pe stadion când ne-or lăsa ăştia. Să mor cu inima împăcată", a mărturisit apropiatul jucătorului de la FCSB. 

FCSB este pe primul loc în Liga I, cu 48 de puncte.

Afla mai multe despre: octavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare