You are here:

Dică vrea întăriri: cei doi jucători ceruţi lui Becali! Posturile pe care FCSB suferă

Dică vrea întăriri: cei doi jucători ceruţi lui Becali! Posturile pe care FCSB suferă

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Rudar Velenje, din turul 2 preliminar Europa League, şi despre posturile deficitare, unde FCSB ar avea nevoie de întăriri.

Deşi se declară mulţumit de lot, Dică îi transmite lui Becali că ar mai avea nevoie de două transferuri, pentru a acoperi postul de atacant şi pe cel de fundaş central.

În acest moment, FCSB se bazează pe un singur vârf de careu: francezul Harlem Gnohere. Pe acest post a mai fost folosit şi Florin Tănase, care însă nu dă cel mai bun randament în acest rol. Din acest motiv, Dică ar vrea o "dublură" pentru Gnohere.

În zona fundaşilor centrali lucrurile par şi mai complicate. FCSB s-a despărţit în vară de Larie, Găman şi Artur Jorge, iar în acest moment singurii stoperi de meserie din lot sunt Bogdan Planic şi Mihai Bălaşa. Marko Momcilovic şi Dragoş Nedelcu pot fi reprofilaţi în zona centrală a defensivei, însă Dică îşi doreşte să aibă măcar o rezervă pentru postul de fundaş central.

„Avem un lot puternic în acest moment, dar, întotdeauna, dacă vin jucători de valoare, sunt bineveniţi. E nevoie de un atacant, dar şi de un fundaş central”, a declarat Dică.
 

Afla mai multe despre: dicafcsbtransfer,  

viewscnt
Articole similare