Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Superligă, direct în Serie A. Clubul insistă pentru transfer, dar jucătorul cere asigurări

Din Superligă, direct în Serie A. Clubul insistă pentru transfer, dar jucătorul cere asigurări

Fotbal

Comentarii

Cagliari a reuşit să promoveze în Serie A, iar acum se lucrează intens pentru construirea unui lot competitiv.

Una dintre ţintele celor de la Cagliari este portarul italian al celor de la CFR Cluj, Simone Scuffet (27 de ani), desemnat cel mai bun portar din Superligă în sezonul trecut.

Simone Scuffet este dorit de Cagliari

Conducerea celor de la CFR Cluj este gata să se despartă de jucător pentru suma corectă: 2 milioane de euro, exact cota jucătorului de pe site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Potrivit ”Corriere dello Sport”, Simone Scuffet ar fi extrem de încântat de o revenire în Serie A, chiar şi la Cagliari, însă vrea asigurări din partea lui Claudio Ranieri că va portarul titular.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunţat că ”o întâlnire decisivă între Cagliari şi CFR Cluj va avea loc în acest weekend”.

Simone Scuffet are 40 de meciuri în Serie A, la Udinese, ultima dată în sezonul 2020/2021. De asemenea, portarul italian are peste 60 de partide în Serie B, pentru Como şi Spezia.

Simone Scuffet a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2022, liber de contract, după o experienţă în Cipru, la APOEL Nicosia, iar într-un singur sezon a bifat 49 de meciuri pentru ardeleni în toate competiţiile.

 

Afla mai multe despre: speziacagliarisimone scuffet 

viewscnt
Articole similare