Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR vinde în Serie A! Transferul, în pole-position după acordul cu clubul

BREAKING | CFR vinde în Serie A! Transferul, în pole-position după acordul cu clubul

CFR Cluj

Comentarii

O echipă din Serie A este în pole-position pentru transferul unui fotbalist important de la CFR Cluj.

CFR Cluj poate rămână fără un fotbalist extrem de important în această perioadă de mercato, unul care a contribuit din plin la succesele pe care le-a avut clubul în ultimii ani. Simone Scuffet (27 de ani) este urmărit atent de două formaţii din Serie A.

Simone Scuffet, în pole-position pentru un transfer într-un campionat de top din Europa! Două echipe îl vor pe portarul de la CFR Cluj

Simone Scuffet, portar de bază la CFR Cluj în ultimele sezoane şi om care şi-a început cariera cu eticheta de fotbalist de mare viitor în Italia, este la un pas de întoarcerea în ţara natală la o echipă din Serie A. Portarul este "în pole-position" pentru un transfer în campionatul Italiei.

Presa din Italia anunţă că două echipe din Serie A, Empoli şi Spezia, îl au în atentă monitorizare pe Simone Scuffet, portar care şi-a demontrat calităţile atât în Italia, dar mai ales în România. Crescut la Udinese şi considerat la un moment dat urmaşul lui Gianluigi Buffon în naţională, Scuffet ar putea reveni astfel în "Cizmă".

Dintre cele două echipe, se pare că Spezia ar fi în pole-position. "Plecarea lui Guglielmo Vicario la Tottenham a eliberat un loc la Empoli, care cumva trebuie acoperit. Simone Scuffet este un nume pe care clubul îl place, îl monitorizează, însă portarul nu e foarte atras de varianta de a fi portar de rezervă şi evaluează alte opţiuni.

Spezia se află în pole-position pentru Simone Scuffet, însă se aşteaptă plecarea lui Bartlomiej Dragowski", scrie site-ul tuttoudinese.it.

Transferul lui Scuffet înapoi în Serie A, fie la Empoli sau la Spezia, are şanse mari să se facă în cazul unei oferte avantajoase, după ce CFR Cluj şi-a dat acordul pentru plecarea portarului. Cristi Balaj, preşedintele CFR Cluj, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că şefii sunt gata să spună "da" în cazul unei oferte, după o discuţie cu agentul lui Scuffet.

Simone Scuffet a mai jucat la Spezia în sezonul 2019/2020, când a ajutat clubul italian să promoveze din Serie B în Serie A.

Simone Scuffet a apărat în 49 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut la CFR Cluj, timp în care a păstrat poarta intactă în 19 dintre partide.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Simone Scuffet în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer simone scuffetsimone scuffet transfer serie acfr cluj transfer scuffet serie asimone scuffet transfer 

viewscnt
Articole similare