Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un internaţional român este monitorizat de echipe din Spania şi Germania. CFR este şi ea în cursa pentru semnătura fotbalistului de doar 19 ani

Un internaţional român este monitorizat de echipe din Spania şi Germania. CFR este şi ea în cursa pentru semnătura fotbalistului de doar 19 ani
Comentarii

Luca Mihai a atras atenţia mai multor cluburi puternice din Europa. Tânărul mijlocaş al lui SPAL ar putea părăsi formaţia din Ferrara, după ce gruparea din Emilia-Romagno a retrogradat în Serie C.

Luca Mihai a bifat 19 meciuri în toate competiţiile pentru SPAL Primavera în sezonul trecut, iar prestaţiile sale nu au fost trecute cu vederea. Conform Alex Scout, Albacete ( Spania, LaLiga2) şi Greuter Furth (2. Bundesliga) au pus ochii pe fotbalistul crescut de Karlsruhe. Mai mult decât atât, aceeaşi sursă relatează că CFR Cluj şi FC Botoşani îl monitorizează pe Mihai, cu gândul la o eventuală repatriere.

”Mulţumim, băieţi!  Clubul nostru anunţă încetarea colaborării cu jucătorii Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger şi Karlo Bručić, ale căror contracte ajung astăzi la final. Pe această cale le mulţumim tuturor pentru munca depusă la echipa noastră şi le dorim multă baftă în carieră”, a notat fosta campioană a României pe pagina oficială de Facebook.

  • Gabriel Debeljuh: A semnat cu Sepsi. A marcat 3 goluri în 10 partide în sezonul trecut pentru CFR. Este cotat de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.
  • Anton Maglica: A evoluat în 16 meciuri în sezonul trecut pentru CFR, a marcat două goluri şi a dat o pasă de gol. Este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.
  • Denis Kolinger: A semnat cu Velje (Danemarca). A bifat 32 de meciuri pentru CFR în toate competiţiile în sezonul trecut. A marcat două goluri şi a dat două pase de gol.
  • Karlo Brucic: A bifat doar cinci meciuri pentru CFR. Nu a marcat niciun gol şi nu a pasat decisiv. Este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

Afla mai multe despre: spalitalia,  

viewscnt
Articole similare