Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, 2 dintr-o lovitură. Acord verbal cu al 3-lea, iar pentru al 4-lea jucător de la Gaz Metan se luptă cu Rapid

Dinamo, 2 dintr-o lovitură. Acord verbal cu al 3-lea, iar pentru al 4-lea jucător de la Gaz Metan se luptă cu Rapid

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş este în pragul colapsului. Clubul a anunţat că nouă jucători au fost declaraţi liberi de contract, iar aceştia au termen de cinci zile pentru a-şi găsi o echipă. În caz contrar, se vor întoarce la formaţia ardeleană.

Cei nouă jucători care se regăsesc în situaţia cu pricina sunt: Octavian Vâlceanu, Răzvan Horj, Vlad Morar, Matricardi, Răzvan Trif, Lixandru, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura şi Ioan Filip.

Pe doi dintre aceştia şi i-a asigurat Dinamo, formaţie care speră să scape cu orice preţ de retrogradare.

La o zi distanţă după ce au fost declaraţi liberi de contract, Gabriel Moura şi Răzvan Grădinaru ar fi ajuns la o înţelegere cu formaţia din Ştefan cel Mare, conform fanatik.ro

Pentru fundaşul dreapta de 33 de ani înseamnă practic o revenire la gruparea bucureşteană, acolo unde a mai evoluat iulie 2019 şi ianuarie 2020. Acesta a mai fost legitimat în România la Sepsi. 

Brazilianul a fost un jucător esenţial pentru ardeleni de-a lungul actualului sezon, bifând 26 de partide, dintre care 24 în campionat.

De partea cealaltă, Grădinaru a evoluat doar în România, pe la echipe precum CSA Steaua, Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna, Poli Iaşi, Voluntari şi Viitorul.

În acest sezon, jucătorul de bandă stângă a jucat în 25 de partide (23 în Liga 1) pentru ardeleni. Acesta este cotat la 550.000 de euro de specialiştii de la transfermarkt.com.

Dar Dinamo vrea să profite de situaţia groaznică de la Gaz Metan Mediaş şi are în vizor încă un jucător de la ardeleni. 

Dinamo a rezolvat doi jucători, iar încă doi sunt pe drum

Christian Irobiso ar fi ajuns şi el la un acord verbal cu formaţia antrenată de Flavius Stoican, informează gsp.ro. Vârful de 28 de ani aşteaptă un verdict pozitiv după ce şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract.

Dinamo îl vrea şi pe Vlad Morar, dar trebuie să lupte cu Rapid, chiar fosta echipă a jucătorului.

În momentul de faţă, formaţia bucureşteană se află pe locul ala 15-lea, cu 13 puncte acumulate în 26 de etape. Gaz Metan se află pe poziţia a 14-a, cu 22 de puncte, după ce a fost sacţionată cu două puncte,

Afla mai multe despre: dinamomorargaz metangradinarumoura 

viewscnt
Articole similare