Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a fost umilită la Sibiu, însă schimbarea lui Burcă nu pare oportună: ”Nu ar trebui luate măsuri” | EXCLUSIV

Dinamo a fost umilită la Sibiu, însă schimbarea lui Burcă nu pare oportună: ”Nu ar trebui luate măsuri” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Hermannstadt a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 4-0, sâmbătă, la Sibiu, într-o partidă din etapa a 13-a a Superligii.

Golurile gazdelor au fost marcate de către Silviu Balaure (min. 5 şi 53), Alexandru Jipa (min. 19) şi Baba Alhassan (90+3).

Dinamo, nicio şansă la Sibiu

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a urcat, cel puţin provizoriu, pe locul 5 în Superligă, cu 19 puncte, în timp ce ”gluma” se îngroaşă la Dinamo.

Echipa este pe penultimul loc, cu 9 puncte adunate în 13 jocuri. În plus. ”câinii” au cel mai slab atac  din Superligă - 8 goluri marcate, dar şi cea mai slabă defensivă - 24 de goluri încasate.

Chiar şi aşa, prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu a afirmat că şefii lui Dinamo nu ar trebui să ia măsuri împotriva lui Ovidiu Burcă, deoarece nu s-a pierdut nimic după acest joc.

Cu un obiectiv clar în acest sezon - salvarea de la retrogradare - Dinamo ar trebui să obţină puncte cu formaţiile ce şi-au propus acelaşi obiectiv, nu cu echipele ce au pretenţii de play-off.

Nu ar trebui luate măsuri la Dinamo, pentru că nu este motiv de panică. Singura problemă pe care o văd eu este că nu se întrevede acel progres.

Într-adevăr, să ai cel mai slab atac şi cea mai slabă apărare, înseamnă că nu faci ce trebuie în niciuna din zonele terenului

Dacă te aperi bine, te gândeşti că poate dai şi câteva goluri. Dacă ataci mult, poate corectezi în apărare. Tu nu faci nimic.

Încă o dată: fotbalul e sport de conjunctură. Nu era ofsaidul în minutul 2, dacă a fost, dacă nu se primeau două goluri pe două greşeli, cu Amzăr care dă pe lângă minge, se juca altfel...Ajungem la vorba lui Nistor, că în afară de alea şase faze n-a mai avut nimic Sibiul.

Vreau să îl felicit pe domnul Vassaras pentru faptul că nu ne mai dă linii la VAR. Să nu ne mai dea porcăriile astea de linii”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuovidiu burcahermannstadt-dinamo 

viewscnt
Articole similare