Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Bucureşti, campioana României la handbal masculin, eşec cu SG Flensburg-Handewitt, în semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti, campioana României la handbal masculin, eşec cu SG Flensburg-Handewitt, în semifinalele EHF European League

Handbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a suferit o înfrângere cu SG Flensburg-Handewitt la handbal masculin şi ratează finala Turneului F4 de la Hamburg.

Dinamo, învinsă în prima semifinală a Turneului Final Four al European League

Campioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă, la Turneul F4 al European League, de formaţia germană SG Flensburg-Handewitt, scor 38-32 (18-11), în prima semifinală a competiţiei, la care au asistat şi circa 1.000 de fani dinamovişti.

În cea de-a doua semifinalp a acestei competiţii se duelează Rhein-Nekar Lowen – Fuchse Berlin, campioana în exerciţiu.

Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko 7, Kasparek 5, pentru Dinamo, respectiv Jakobsen 11 goluri, Hansen 9, pentru Flensburg.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dinamo Bucureşti s-a calificat în premieră la Turneul Final Four după ce a eliminat în sferturi formaţia daneză Skerg Handbold (28-27 şi 38-34).

Campioana Dinamo Bucureşti a mai jucat semifinale în această competiţie în 2004, când a ratat finala fiind eliminată de BM Altea.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Finalele pentru medalii la Hambrug vor avea loc duminică, între învinsele din semifinale pentru bronzul continental, respectiv între învingătoare, pentru trofeul European League. Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Afla mai multe despre: handbaldinamofinal four 

viewscnt
Articole similare