Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, eşec şi în retur cu Fuchse Berlin. CSM Constanţa, remiză cu Chobry Glogow, dar rămâne liderul grupei H

Dinamo, eşec şi în retur cu Fuchse Berlin. CSM Constanţa, remiză cu Chobry Glogow, dar rămâne liderul grupei H

Handbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti a pierdut şi în retur cu deţinătoarea trofeului în European League, Fuchse Berlin. CSM Constanţa a remizat cu Chobry Glogow în European League şi rămâne liderul grupei H.

Dinamo, eşec şi în retur cu deţinătoarea trofeului în European League

Campioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă marţi, şi pe teren propriu, de câştigătoarea din 2023 a European League, Fuchse Berlin, scor 33-32 (16-17), în etapa a 4-a a grupei G.

Principalii marcatori ai meciului au fost Akimenko 7 goluri, Ali 5, pentru campioana României, respectiv Gidsel 9, Andersson 7, pentru Fuchse.

În cealaltă partidă a etapei, Chambery Savoie - HRK Izvidac, scor 34-30.

În primele runde, Dinamo a obţinut rezultatele: 52-24 cu HRK Izvidac, 28-21 cu Chambery Savoie, 30-33 cu Fuchse Berlin. După patru etape, Fuchse este lider neînvins, cu 8 puncte, iar Dinamo ocupă locul 2, cu 4.

Campioana României va juca următoarea partidă în deplasare, cu HRK Izvidac, în 28 noiembrie.

Dinamo Bucureşti a fost calificată direct în faza grupelor, după ce nu a primit wild card pentru Liga Campionilor. În grupa H a European League joacă şi CSM Constanţa, care s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers.

Primele două clasate din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.


CSM Constanţa, remiză cu Chobry Glogow şi rămâne lider

Echipa de handbal masculin CSM Constanţa a remizat marţi, în deplasare, cu formaţia poloneză Chrobry Glogow, scor 29-29 (19-14), în al patrulea meci din grupa H a European League, competiţie în care joacă în premieră.

Principalii marcatori ai partidei au fost Kosznik 5 goluri, pentru echipa poloneză, respectiv Drăgan 5, pentru CSM Constanţa.

În cealaltă dispută a rundei, tot marţi, se joacă Sporting CP - Tatabanya KC.

În primele etape, CSM Constanţa a obţinut rezultatele: 29-24 cu Tatabanya KC, 29-28 cu Sporting CP şi 29-18 cu Glogow, astfel că după patru etape este lider neînvins, cu 7 puncte.

Etapa a 5-a programează meci pe teren propriu pentru CSM Constanţa, returul cu Tatabanya, în 28 noiembrie.

Campioana Dinamo Bucureşti joacă în grupa G. CSM Constanţa s-a calificat în grupe după ce a eliminat în turul preliminar finalista ediţiei precedente, Fraikin Granollers, în timp ce Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în grupe.

Primele două clasate în fiecare din cele opt grupe preliminare se vor califica în cele principale, adică patru grupe de câte patru echipe.

Afla mai multe despre: handbaldinamocsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare