Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, nevoită să plece de pe ”Arcul de Triumf”! Ovidiu Burcă ”nu vrea să se mai supere”. ”E greu să ne mai vedeţi acolo”

Dinamo, nevoită să plece de pe ”Arcul de Triumf”! Ovidiu Burcă ”nu vrea să se mai supere”. ”E greu să ne mai vedeţi acolo”

Superliga

Comentarii

Ovidiu Burcă îşi doreşte ca Dinamo să nu îşi mai dispute meciurile de pe teren propriu pe ”Arcul de Triumf”.

Antrenorul ”câinilor” s-a plâns de suprafaţa de joc a arenei din sectorul 1, după meciul cu Petrolul din etapa trecută, încheiat la egalitate, scor 1-1. Deşi ”Arcul de Triumf” i-a purtat noroc lui Dinamo în acest an, gruparea din Ştefan cel Mare va juca partidele de acasă, cel mai probabil, pe Arena Naţională, după meciurile echipei naţionale din luna septembrie.

Odată cu promovarea echipei în Superligă, suporterii ”câinilor” au umplut aproape meci de meci arena cochetă de lângă Mănăstirea Casin. Nu doar gazonul, ci şi numărul mic de locuri de pe Arcul de Triumf (7500) a reprezentat o problemă pentru Dinamo.

Ovidiu Burcă anunţă că Dinamo pleacă de pe Arcul de Triumf. ”Nu vreau să mă mai supăr”

”Pe Arcul de Triumf cred că e dificil să ne mai vedeţi, n-aş vrea să supăr, am văzut că am deranjat foarte multă lume, eu doar mi-am spus un punct de vedere după meciul trecut. Eu mi-aş dori să jucăm pe o suprafaţă decentă. Ne dorim întotdeauna să avem o suprafaţă pe care să putem aborda aşa cum ne dorim noi meciurile”, a spus Ovidiu Burcă.

Până la următorul meci de pe teren propriu, Dinamo va juca în Giuleşti, contra Rapidului. Partida va aveal loc pe 1 septembrie, de la 20:30, şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare