Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, înainte de duelul cu fosta sa echipă: ”Relaţia mea cu Rapidul a fost complicată. Este clubul care a investit cel mai mult”

Ovidiu Burcă, înainte de duelul cu fosta sa echipă: ”Relaţia mea cu Rapidul a fost complicată. Este clubul care a investit cel mai mult”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a prefaţat derby-ul cu Rapid, ce va avea loc pe stadionul din Giuleşti.

Dinamo o va întâlni pe Rapid vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30, în etapa a opta din Superligă.

Va fi primul derby dintre cele două după revenirea dinamoviştilor pe prima scenă fotbalistică din România.

Ovidiu Burcă, înainte de duelul cu fosta sa echipă: ”Rapid este clubul care a investit cel mai mult”

În conferinţa de presă susţinută înaintea duelului din Giuleşti, Ovidiu Burcă a avut cuvinte de laudă pentru Rapid.

Totodată, antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre trecutul său la formaţia giuleşteană, acolo unde a fost jucător, antrenor şi oficial al clubului.

”Cred că fotbalul românesc are nevoie de aceste meciuri, am văzut că este sold-out. Ne va aştepta un meci cu foarte multă încărcătură, Rapid este clubul care a investit cel mai mult, cred eu, în ultimii ani. Atât în infrastructură, cât şi în lotul de jucători.

Cred că fac o treabă foarte bună, sunt pe un drum foarte bun. Au schimbat şi antrenorul, Cristiano a venit şi a aşezat echipa după o perioadă care l-a costat puţin să-şi impună filosofia de joc.

Deja se vede mâna antrenorului, au o identitate foarte clară de joc şi ne va aştepta un meci foarte dificil. Cred că suntem şi noi pe un drum bun, sperăm mâine să fim la cel mai bun nivel.

Cred că mă vor primi destul de bine, relaţia mea cu Rapidul a fost una destul de complicată. Am plecat de mult de acolo şi oamenii cred că şi-au dat seama de lucrurile bune pe care le-am făcut acolo”, a declarat Burcă, înainte de meci.

Recent, Ovidiu Burcă o putea părăsi pe Dinamo dacă ar fi dat curs unei oferte venite de la o echipă din străinătate.

Afla mai multe despre: rapid dinamodinamoovidiu burca 

viewscnt
Articole similare