Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi trăieşte într-o lume din trecut. Nu mai e la putere”. Patronul FCSB, contrazis după meciul cu UTA Arad

”Gigi trăieşte într-o lume din trecut. Nu mai e la putere”. Patronul FCSB, contrazis după meciul cu UTA Arad

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a fost contrazis de Adrian Porumboiu (72 de ani), pe seama arbitrajului din meciul UTA Arad - FCSB, scor final 2-1.

FCSB s-a plâns de arbitraj, după prima înfrângere din acest sezon, scor 1-2 la Arad, contra formaţiei UTA. 

Atât jucătorii, cât şi oficiali roş-albaştrilor au acuzat deciziile centralului George Găman, dar şi prezenţa lui Szabolcs Kovacs în camera VAR.

”Gigi trăieşte într-o lume din trecut. Nu mai e la putere”. Patronul FCSB, contrazis după meciul cu UTA Arad

De departe, cel mai vehement a fost finanţatorul clubului bucureştean, Gigi Becali. Dar Adrian Porumboiu l-a contrazis.

Fostul patron al lui FC Vaslui consideră că centralul George Găman a procedat corect cu deciziile luate de-a lungul partidei.

”A trecut timpul. E în regulă. Este un fel de Saddam Hussein. Gata, s-a dus, nu mai are treabă. A fost atunci ce a fost cu el (n.r râde). Au evoluat lucrurile.

Gigi (n.r. Gigi Becali) trăieşte într-o lume din trecut. Nu mai e ce a fost. A fost, a făcut. I s-au limitat şi lui şi nu mai e la putere. Nu că ar fi mort ca Saddam (n.r. Saddam Hussein), dar ce a avut a trecut (n.r. râde).

Sunt fumate treburile astea. Se merge prea departe. Ce este, este. Ce nu este, nu este. Şi cu fazele astea, hai să le legăm calumea. Eu nu văzusem. După ce am văzut fazele respective, e o fază care e asemănătoare cu faza lui Dawa din meciul cu CFR.

Ăla n-a dat (n.r. arbitrul Marcel Bîrsan), ăsta a dat (n.r. arbitrul George Găman). E un fel de alba-neagra. Care a dat, care n-a dat (n.r. râde).

Bine, acum se pune presiune mare pe arbitri, dar au fost şi meciuri care… Slavă Domnului. Cum am văzut eu faza, derulată şi filmată şi din spate, e penalty. Deci eu n-am văzut meciul, dar am văzut faza. După s-a tot discutat. E penalty. Mă rog, asta e situaţia. Multe discuţii.

Acolo (n.r. la meciul UTA Arad – FCSB) s-a întâmplat, a fost o fază. Nu cred că i-a spus cineva de la CFR. Cu toate că mie nu mi-e simpatic deloc acel Kovacs Istvan. Fiecare poate să spună ce vrea”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit iAMSport.

Următorul meci pentru FCSB este derby-ul cu Universitatea Craiova, ce se va disputa în Ghencea, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare