You are here:

Dinamo, prima mutare pentru noul sezon! Kopic a fost dat pe spate: „Calităţi de număr 10!”

Dinamo, prima mutare pentru noul sezon! Kopic a fost dat pe spate: „Calităţi de număr 10!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a făcut prima mutare importantă pentru noul sezon de Superligă. Zeljko Kopic, antrenorul croat al clubului, l-a promovat la echipa mare pe Darius Gavrilă, un puşti talentat în vârstă de 17 ani.

Dinamo a făcut prima mutare pentru noul sezon! Zeljko Kopic l-a adus la echipa mare

Zeljko Kopic a asistat la un meci al echipei de juniori şi a fost impresionat de ce a văzut. Concret, tehnicianul croat l-a remarcat pe Darius Gavrilă, un mijlocaş cu valenţe ofensive, motiv pentru care a decis imediat să-l promoveze la echipa de seniori.

Anunţul a fost făcut chiar de Academia Dinamo, care l-a felicitat pe fotbalistul de numai 17 ani şi îi urează mult succes în Superligă. Iată mesajul emoţionant postat pe reţelele de socializare:

„ZIUA ÎN CARE DESTINUL I-A ZÂMBIT

Sâmbăta trecută, pe 8 iunie, ar fi fost ziua de naştere a mamei puştiului nostru de 2007, Darius Gavrilă.

Într-o zi acum tristă, doamna Gavrilă fiind plecată dintre noi în urmă cu câţiva ani, Darius s-a ridicat şi a pornit spre Săftica, unde urma să dea o altă conotaţie zilei de 8 iunie.

La finalul unui joc disputat sub ochii croatului Željko Kopić şi, probabil, sub supravegherea mamei, de undeva de sus, copilul nostru a impresionat prin calităţile de număr 10.

Pasă decisivă, viziune ofensivă, ADN de câine, toate acestea l-au propulsat pe Darius în lotul de Superligă, la vârsta de 17 ani, dintre care 11 la Dinamo.

La cât mai mulţi ani la cel mai înalt nivel, Darius!”, a fost mesajul emoţionant postat de Academia Dinamo.

 

Afla mai multe despre: zeljko kopicdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare