Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi-a pierdut furnizorul de echipamente, iar acum diverse alte lucruri au început să dispară din Ştefan cel Mare: ”Au plecat cu GPS-uri, biciclete”

Dinamo şi-a pierdut furnizorul de echipamente, iar acum diverse alte lucruri au început să dispară din Ştefan cel Mare: ”Au plecat cu GPS-uri, biciclete”
Comentarii

Dinamo suferă în continuare din pricina problemelor financiare, iar clubul se zbate între viaţă şi moarte.

Problemele financiare de la Dinamo nu sunt niciun secret. Clubul este în insolvenţă şi se chinuie din răsputeri să nu înceteze din fiinţă, însă ar putea fi deja prea târziu pentru ”câini”.

Furnizorul de echipamente şi-a retras sprijinul de la echipa alb-roşie, iar problemele continuă pentru formaţia din Ştefan cel Mare.

Este neclar cum plăteşte clubul salariile jucătorilor, sau dacă le plăteşte, însă este clar că persoanele din jurul echipei nu au mai fost plătite, astfel că au părăsit formaţia din Ştefan cel Mare, dar nu cu mâna goală.

Întrucât angajaţii clubului nu mai fuseseră plătiţi de o vreme, aceştia au părăsit-o pe Dinamo şi au adus alături de ei diverse obiecte din incinta sediului echipei.

Dinamo şi-a pierdut furnizorul de echipamente, iar acum diverse alte lucruri au început să dispară din Ştefan cel Mare

În cadrul unei conferinţe de presă, Mircea Rednic a dezvăluit că foştii angajaţi ai clubului au plecat acasă cu GPS-uri, aparate de fitness şi biciclete. Mai mult, la intrarea în sediu, Dinamo nu ar avea nici măcar portar.

Nu credeam că Dinamo o să ajungă în situaţia asta. Au dispărut la noi aparate de fitness din sală, au plecat cu GPS-uri care au fost vreo 200.000, biciclete.

Când au plecat cei care au plecat, n-au plecat cu mâna goală. Ce camere (n.r. video) Păi noi nu avem portar, la noi intră cine vrea şi cine nu vrea”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare