Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Steaua, pe Arena Naţională? De ce varianta ”Arcul de Triumf” nu este la îndemână

Dinamo - Steaua, pe Arena Naţională? De ce varianta ”Arcul de Triumf” nu este la îndemână

Fotbal

Comentarii

Şefii celor de la Dinamo fac eforturi considerabile pentru ca derby-ul cu Steaua, din returul play-off-ului din Liga 2, să se dispute pe cel mai important stadion al ţării - Arena Naţională.

  • Partida dintre Dinamo şi Steaua este programată luni, 15 mai, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

”Câinii” vor derby-ul cu Steaua pe Arena Naţională

Din informaţiile oferite de gsp.ro, conducătorii celor de la Dinamo încearcă să stabilească derby-ul cu Steaua pe Arena Naţională.

O problemă ar fi faptul că, pe Arena Naţională, cu o zi înainte se va disputa o altă partidă importantă, FCSB - CFR Cluj, din play-off-ul Superligii.

Reprezentanţii stadionului ”Arcul de Triumf” nu vor să găzduiască derby-ul dintre Dinamo şi Steaua, de teama unor eventuale daune provocate de galeriile celor două formaţii.

Se cunoaşte bine cât de mare este rivalitatea dintre cele două formaţii. La ultima partidă directă dintre cele două formaţii, disputată în Ghencea, dinamoviştii au incendiat câteva scaune din tribune.

  • Derby-ul CSA Steaua - Dinamo (2-0) a avut parte de o audienţă mult peste nivelul Ligii 2 şi peste marea majoritate a meciurilor din Superligă, 25.000 de oameni fiind prezenţi pe stadionul din Ghencea.

Supăraţi din cauza scorului,  fanii ”câinilor” au reuşit să pornească un foc imens pe stadionul marii rivale, dar pompierii au fost prompţi şi nu au permis flăcărilor să se extindă şi să reproducă dezastrul din urmă cu 26 de ani.

Afla mai multe despre: dinamo - steauaarena nationalaarcul de triumf 

viewscnt
Articole similare