Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii nu l-au uitat pe Mircea Rednic, greu încercat în aceste zile: ”Îi dorim sănătate şi multă putere!”

Dinamoviştii nu l-au uitat pe Mircea Rednic, greu încercat în aceste zile: ”Îi dorim sănătate şi multă putere!”

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă antrenează un club rival în Superligă, clubul Dinamo nu a uitat că prin venele lui Mircea Rednic (61 de ani), greu încercat în această perioadă din cauza problemelor medicale, curge sânge ”alb-roşu”

Mircea Rednic, în prezent tehnicianul celor de la UTA Arad, a suferit un infarct miocardic la pauza partidei UTA - FCSB, disputată luni seară, însă şi-a revenit treptat. Pentru moment.

Starea ”Puriului” s-a agravat miercuri şi a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală, pe cord, pentru ca starea să i se amelioreze. În acest moment, tehnicianul se află în spital, sub supravegherea medicilor, dar în afara pericolului.

Dinamoviştii, alături de Mircea Rednic

Clubul Dinamo nu l-a uitat pe Mircea Rednic şi i-a însănătoşire grabnică şi o întoarcere cât mai rapidă în iarbă.

  • Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană în urmă cu 16 ani, chiar cu Mircea Rednic pe bancă.

Clubul Dinamo Bucureşti doreşte să transmită multă sănătate şi însănătoşire grabnică legendei dinamoviste Mircea Rednic.

Un om care nu are nevoie de o introducere în rândul suporterilor alb-roşii, o figură legendară atât în teren, cât şi pe banca tehnică. Cel care ne-a adus ultima bucurie de titlu, în anul 2007. Cel care a câştigat două campionate (1984, 1990) şi trei Cupe (1984, 1986, 1990) ca jucător la Dinamo.

Un om care a răspuns mereu 'Prezent!' atunci când clubul era în cumpănă. Îi dorim sănătate şi multă putere în acest moment dificil”, au transmis dinamoviştii.

 

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare