Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii se simt nedreptăţiţi de arbitrajul din meciul cu Sepsi: ”Şi un om de pe stradă ar fi dat penalty”

Dinamoviştii se simt nedreptăţiţi de arbitrajul din meciul cu Sepsi: ”Şi un om de pe stradă ar fi dat penalty”

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe Dinamo, scor 2-1 (2-0), luni seară, într-o partidă din etapa a 18-a a Superligii.

Golurile covăsnenilor au fost marcate de către Marius Ştefănescu (min. 11 şi 30) în timp ce pentru bucureşteni a punctat Goncalo Gregorio (min. 51).

Ricardo Grigore reclamă un penalty neacordat: ”Nu avem ce face!”

În urma acestui rezultat, Sepsi a urcat pe locul 10, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, penultimul, cu 10 puncte.

Titularizat după multe luni de stat pe bancă, Ricardo Grigore a greşit decisiv la golul doi marcat de către cei de la Sepsi, iar revenirea sa nu a fost deloc de bun augur.

Fundaşul central consideră că Dinamo ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, însă ”centralul” Radu Petrescu nu a fost de acord.

La Patriche, nu vreau să comentez, dar cred că şi un om pe care îl iei de pe stradă ar da penalty. Nu avem ce face. Mergem înainte pentru că vine un meci important în Cupă

Nu m-am dus cu el. Iniţial am crezut că e ofsaid. Nu trebuia să mă opresc. Poate reuşeam să îl incomodez mai mult decât colegul meu. Din păcate, a avut o execuţie 

Nu vreau să-mi caut scuze. Trebuie să fiu pregătit mereu. Când decide antrenorul să joc, trebuie să intru şi să o fac cât mai bine.

Am schimbat şi construcţia. Trebuia să ne adaptăm la condiţiile de joc, la ceea ce ne-a cerut şi Mister, iar în a doua repriză am fost mai bine.

E greu în câteva zile să schimbi ceva. Câteva idei noi, puţină încredere, dar e greu să vorbim de o schimbare majoră. Are doar câteva zile”, a declarat Ricardo Grigore, după meciul cu Sepsi.

Afla mai multe despre: dinamo-sepsiricardo grigoreradu petrescu 

viewscnt
Articole similare