You are here:

Discursul sincer al lui Mihai Popescu după înfrângerea cu Rangers: "Asta ne-a costat"

Discursul sincer al lui Mihai Popescu după înfrângerea cu Rangers: "Asta ne-a costat"

FCSB

Comentarii

FCSB a cedat în deplasarea de la Rangers, scor 0-4.

"Din păcate, am pierdut, am făcut greşeli individuale. Asta ne-a costat, ştiam că asta urmăresc ei, dar, din păcate, am greşit şi ne-a costat acest rezultat. Se poate spune că poate ar fi fost altfel cu golul lui Miculescu, dar nu căutăm alibiuri, nu puteam să ne legăm de acest lucru.

Trebuia să continuăm pe linia asta şi cred eu că altul ar fi fost rezultatul. Dacă nu greşeam individual cred că altfel ar fi fost scorul şi poate reuşeam chiar să obţinem un rezultat pozitiv", a afirmat Popescu.

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de Rangers, cu scorul de 4-0 (2-0), joi seara, pe stadionul Ibrox Park din Glasgow, în etapa a treia din Europa League.

Campioana României le va mai întâlni în acest sezon de Europa League pe FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) şi Manchester United (30 ianuarie, acasă).

Primele opt clasate se vor califica în optimile de finală, în timp ce formaţiile clasate pe locurile 9-24 vor juca un baraj pentru calificarea în optimi.

Afla mai multe despre: mihai popescu 

viewscnt
Articole similare