Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi români din Serie B, în echipa ideală a etapei. Veşti bune pentru naţionala României

Doi români din Serie B, în echipa ideală a etapei. Veşti bune pentru naţionala României

Stranieri

Comentarii

Doi dintre jucătorii români care au făcut furori în weekend-ul ce a trecut în Serie B au fost incluşi în echipa etapei a 26-a din a doua divizie italiană.

Olimpiu Moruţan şi Radu Drăguşin au fost premiaţi pentru prestaţiile foarte bune pe care le-au avut în runda cu numărul 26 din Serie B.

Doi români din Serie B, în echipa ideală a etapei, după ce au rupt plasele 

Cei doi jucători români au fost incluşi în echipa ideală a etapei a 26-a din Serie B, echipă compusă de Lega B, forul oficial al eşalonului secund italian.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost titular în partida dintre Pisa şi Perugia. Acesta a marcat un gol superb. 

În acelaşi meci, al doilea gol al Pisei a fost reuşit de celălalt mijlocaş român al echipei, Marius Marin, al cărui gol a adus cele trei puncte pentru formaţia sa.

De cealaltă parte, fundaşul central în vârstă de 21 de ani a fost integralist în partida disputată de Genoa în compania formaţiei Spal. ”Grifonul” s-a impus cu 3-0, iar Drăguşin s-a numărat printre marcatori.

Anterior, apăratorul a punctat şi în remiza lui Genoa cu Modena (2-2), fiind primul său gol din carieră la nivel de seniori.

Prin urmare, alături de Olimpiu Moruţan şi Radu Drăguşin, în primul ”11” alcătuit de forul italian au fost incluşi campionul mondial Cesc Fabregas (Como) şi experimentatul Cristian Ansaldi (Parma), fost la Inter Milano.

Afla mai multe despre: morutandragusinserie b 

viewscnt
Articole similare