Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun între Pisa şi Perugia! Moruţan, gol într-o situaţie critică, iar Marius Marin a marcat uluitor de la distanţă cu o execuţie de invidiat

VIDEO | Meci nebun între Pisa şi Perugia! Moruţan, gol într-o situaţie critică, iar Marius Marin a marcat uluitor de la distanţă cu o execuţie de invidiat

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan şi Marius Marin au fost titulari la Pisa pentru meciul cu Perugia, din etapa cu numărul 26 din Serie B, iar tricolorii au marcat într-un meci superb.

Olimpiu Moruţan şi Marius Marin au marcat în Pisa - Perugia un gol mai frumos decât altul

UPDATE | Pisa a obţinut trei puncte mari cu Perugia, după ce a reuşit să revină în inferioritate numerică prin golurile românilor. S-a terminat 2-1 pentru Pisa, care a urcat pe locul al şaselea, de baraj pentru promovare, cu 38 de puncte. Echipele care se află pe locuri direct promovabile sunt Frosinone, 55 de puncte, şi Genoa, cu 43 de puncte. 


Jucătorii naţionalei României joacă pentru locurile direct promovabile şi de baraj pentru Serie A. După ce Dennis Man a oferit două pase decisive pentru Parma, în paralel Olimpiu Moruţan şi Marius Marin au fost titulari la Pisa şi au impresionat. 

După doar jumătate de oră de joc pe Arena Garibaldi, Pisa a primit o lovitură prin eliminarea lui Hermannsson. Oaspeţii au profitat de omul în plus, iar în minutul 39 Perugia a deschis scorul în deplasare prin Casasola. 

Deşi a intrat cu 0-1 la vestiare, Pisa a început incendiar a doua repriză, când Moruţan şi Marius Marin au ieşit la rampă cu execuţii magistrale. 

Olimpiu Moruţan a egalat în minutul 51. Fotbalistul care e doar împrumutat de la Galatasaray a primit mingea în marginea careului, iar cu spatele la poartă s-a întors pe lângă adversar şi a tras frumos plasat la bara a doua. 

Mijlocaşul a fugit imediat în faţa peluzei şi s-a bucurat alături de colegi şi suporteri. 

În 10 oameni, Pisa a reuşit să treacă la conducere, în minutul 58, atunci când a făcut 2-1 prin Marius Marin. 

Mijlocaşul central român nici n-a stat pe gânduri după o minge respinsă la 25 de metri, iar Marius Marin a tras din prima. El a prins mingea din aer şi a tras puternic, de la distanţă, direct în vinclu, moment în care atmosfera a devenit superbă pe stadion. 

Afla mai multe despre: marius marinolimpiu morutanpisa perugiaserie b 

viewscnt
Articole similare