Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noi suntem în spatele cortinei, jucătorii sunt artiştii”. Gică Hagi, fericit după victoria de la Arad: ”Lupta e grea”

”Noi suntem în spatele cortinei, jucătorii sunt artiştii”. Gică Hagi, fericit după victoria de la Arad: ”Lupta e grea”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a tras concluziile după victoria reuşită de Farul în deplasarea de la Arad, contra celor de la UTA.

Farul Constanţa a învins-o pe UTA Arad, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe UTA Arad, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii. Golul a fost marcat de Mazilu ’60.

Gică Hagi, fericit după victoria de la Arad: ”Stăm bine”

La finalul meciului, Gică Hagi a fost mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa. Farul şi-a consolidat poziţia de lider, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular.

”Regele” a subliniat că are un lot calitativ şi cantitativ, pe care se poate baza de-a lungul întregului sezon şi nu trebuie să fie o surpriză că ”marinarii” conduc clasamentul din Superligă.

”UTA a jucat bine, ştiam că o să ne pună multe probleme. Am început bine repriza a doua. A fost momentul nostru, am marcat, le-am dat spaţii.

Ca antrenor, câteodată faci bine, câteodată nu. Inspiraţia. Noi suntem în spatele cortinei, ei au merite, ei sunt artiştii.

Statistica o zice, suntem acolo, nu putem să o ocolim. Suntem echilibraţi, lot bun, talent. Stăm bine, avem un lot bun, o bancă bună. Stăm bine. Lupta e grea.

Am vrut să punem presiune în jumătatea lor adversă. După gol, ne-am retras. Nu am mai pus acea presiune”, a declarat Hagi, după meci.

Odată cu această victorie obţinută, Farul Constanţa a acumulat 58 de puncte, după 27 de etape scurse din Superligă.

Afla mai multe despre: gica hagifarul 

viewscnt
Articole similare