Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vă sunt dator cu un răspuns”. David Popovici, lămuriri cu privire la planurile sale de viitor: ”Trebuie să ajutăm România cu poveşti de succes”

”Vă sunt dator cu un răspuns”. David Popovici, lămuriri cu privire la planurile sale de viitor: ”Trebuie să ajutăm România cu poveşti de succes”

David Popovici

Comentarii

David Popovici (18 ani) a postat un amplu mesaj pe reţelele de socializare în care face precizări importante cu privire la planurile sale de viitor.

Mesajul special al lui David Popovici: ”Vă sunt dator cu un răspuns”

David Popovici a notat, vineri, într-un mesaj postat pe Facebook, că îşi va împărţi energia între familie, prieteni, studii şi sport şi că intenţionează să se implice mai mult în cauze sociale.

El a precizat că este important ca oamenii să se ajute între ei şi că trebuie să existe în România speranţa că fiecare poate reuşi şi poate trece cu bine peste orice.

“Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor şi cred că vă sunt dator cu un răspuns.

Îmi voi împărţi energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii şi sport. Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot creşte ca om şi să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar şi ceea ce trebuie.

Familia e cea mai importantă, creşterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate şi înţelegere.

Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare. Îmi doresc foarte mult să avem succes ca ţară şi ca oameni, vreau să văd cât mai mulţi români fericiţi şi sănătoşi.

Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu poveşti de succes, dar şi cu speranţa că fiecare poate reuşi şi poate trece cu bine peste orice.

Să ne sprijinim unii pe alţii, e important.Ţinem aproape!”, a scris Popovici, iar statusul său s-a viralizat instant.

David Popovici este cel mai bun înotător european al anului 2022.

El a câştigat anul trecut două titluri de campion mondial, două de campion europeana, un argint mondial în bazin scurt, trei titluri mondiale la juniori şi patru titluri europene la juniori.

Afla mai multe despre: david popoviciromania 

viewscnt
Articole similare