Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dennis Man, revenire de senzaţie în primul 11 al Parmei, într-un meci nebun. Românul a oferit două pase decisive într-o singură repriză împotriva liderului din Serie B

VIDEO | Dennis Man, revenire de senzaţie în primul 11 al Parmei, într-un meci nebun. Românul a oferit două pase decisive într-o singură repriză împotriva liderului din Serie B

Superliga

Comentarii

Dennis Man a făcut o primă repriză extraordinară, în meciul pe care Parma l-a jucat la Frosinone.

Man a pasat decisiv la primul gol al echipei sale, semnat de Franco Vazquez, în minutul şase. Ansaldi a dublat avantajul pentru ”Crociati” 15 minute mai târziu. Frosinone a redus din diferenţă în minutul 25, dar Parma a mai avut un cuvânt de spus în prima parte. Luca Zanimacchia a înscris primul său gol din această stagiune cu zece minute înainte de pauză,  fază la care Man a oferit din nou un asist. 

Man a fost schimbat după o oră de joc, la scorul de 3-2 pentru Parma. ”Crociati” au rămas în 10  oameni în minutul 55, iar Pisa a egalat în minutul 71. Cu toate acestea, Parma a dat lovitura în minutul 73 prin Vazquez. La scorul de 3-4,  Drissa Camara, omul care l-a înlocuit pe Man a fost eliminat.

Frosinone, echipa antrenată de Fabio Grosso, este lider în Serie B cu 55 de puncte şi este ca şi promovată în Serie A. Parma a urcat până pe locul şapte şi are 37 de puncte.

 

Man, titular după aproape două luni

Ultimul meci în care fostul jucător al FCSB-ului a fost ales de Fabio Pecchia în primul 11 al echipei sale, a fost cel de pe terenul lui Internazionale, de la începutul lunii ianuarie, pierdut de Parma după 120 de minute. La acea partidă, Man a ieşit accidentat în minutul 25. 

În acest sezon, Man a marcat patru goluri în 16 meciuri. Fotbalistul român este cotat de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: parmaman 

viewscnt
Articole similare