Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Domnul Iftime a spus”. După eşecul cu CFR, s-a detaliat ce se va întâmpla la FC Botoşani ”până la pauza competiţională”

”Domnul Iftime a spus”. După eşecul cu CFR, s-a detaliat ce se va întâmpla la FC Botoşani ”până la pauza competiţională”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul în acte al celor de la FC Botoşani, Mihai Ciobanu (63 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în faţa lui CFR Cluj.

FC Botoşani a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-3, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Jocul din Gruia a fost unul în care oaspeţii nu au avut foarte multe şanse, clujenii având 2-0 pe tabelă încă de la pauză.

Mai mult, moldovenii au rămas şi în inferioritate numerică în minutul 70, după eliminarea lui Fabrice Olinga.

”Domnul Iftime a spus”. Mihai Ciobanu a dezvăluit ce se va întâmpla la FC Botoşani ”până la pauza competiţională”

La finalul meciului, Mihai Ciobanu, antrenorul din acte al lui FC Botoşani, nu a fost mulţumit de rezultat, dar are încredere că vor veni şi victoriile.

"Chiar am făcut cadouri şi nu ar trebui să se mai întâmple asta. Suntem frustraţi. Putem comenta tot felul de situaţii justificate şi nu ajungem la niciun rezultat.

Nu ştiu ce să spun de acel gol (n.r. din penalty) şi chiar sunt curios cum să pregătim fotbaliştii când sunt mici, unde să ţină mâinile... Cred că ar trebui să ajungem la un numitor comun în aceste situaţii neprevăzute.

Ne îngrijorează situaţia. Începând cu finanţatorul suntem îngrijoraţi cu toţii. Este echipa noastră. Trebuie să avem grijă să o ţinem în prima divizie şi lucrul ăsta trebuie să-l reuşim cu victorii.

Vor veni şi victoriile, sunt sigur. Domnul Iftime a spus de la început că până la pauza competiţională vom activa în această formulă, să sperăm că vor veni şi victoriile. Să sperăm că vom trece peste aceste momente", a declarat Mihai Ciobanu, după meci.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani ocupă penultimul loc în Superliga României, fără victorie în actualul sezon.

Afla mai multe despre: botosanimihai ciobanusuperliga 

viewscnt
Articole similare