Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri deschise între Marius Şumudică şi un club din Superligă. ”Am stabilit câteva chestii de principiu”

Negocieri deschise între Marius Şumudică şi un club din Superligă. ”Am stabilit câteva chestii de principiu”

FC Botoșani

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) rămâne un antrenor râvnit în fotbalul românesc.

Numele lui Marius Şumudică a rostit foarte des în ultima perioadă. Fie că a fost vorba despre o posibilă preluare a Rapidului, fie că ar fi fost propus la Universitatea Craiova sau FCSB.

Marius Şumudică, dorit la FC Botoşani

Niciuna dintre cele trei variante nu s-a concretizat, iar Marius Şumudică şi-a anunţat apropiaţi că nu mai doreşte să ia în calcul ofertele din România.

Cu toate acestea, antrenorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu s-a lăsat descurajat şi a pus mâna pe telefon.

Omul de afaceri l-a ofertat pe tehnician, însă, la un moment dat, discuţiile au ”îngheţat”.

Valeriu Iftime a recunoscut că a stat de vorbă cu antrenorul, i-a prezentat strategia echipei, iar acum aşteaptă un răspuns din partea lui Marius Şumudică. Un răspuns ce pare să nu mai vină.

Domnul Porumboiu are dreptate, am vorbit cu Marius Şumudică. A fost o discuţie de principiu, dacă ar dori o asemenea provocare.

Am stabilit câteva chestii de principiu. I-am spus care sunt condiţiile de la Botoşani. Trebuie să mai revenim la o discuţie, dar nu a mai fost purtată, momentan.

Nu pot să spun că a picat deocamdată o posibilă venirea a lui Marius Şumudică la FC Botoşani”, a declarat Valeriu Iftime, conform iamsport.ro.

Chiar dacă nu vrea să recunoască public şi încă mai speră, şansele ca Marius Şumudică să accepte oferta de la FC Botoşani, într-un moment în care echipa sa exprimă dezastruos, sunt foarte mici.

Afla mai multe despre: marius sumudicavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare