Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a transferat 10 jucători, dar nu se opreşte. Oţelul este la un pas să aducă un fost jucător de la Steaua

Dorinel Munteanu a transferat 10 jucători, dar nu se opreşte. Oţelul este la un pas să aducă un fost jucător de la Steaua

Superliga

Comentarii

Oţelul este în discuţii avansate cu Raul Bălbărău, portar ce a evoluat în tricoul Stelei timp de două sezoane.

Născut în Galaţi, goalkeeper-ul în vârstă de 22 de ani ar putea reveni în oraşul natal. Conform Sport.ro, Oţelul este aproape de a obţine semnătura jucătorului, dar şi bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv sunt cu ochii pe fotbalistul dorit de Dorinel Munteanu.

Bălbărău a evoluat în sezonul trecut în Armenia

Deşi are doar 22 de ani, tânărul portar a fost împrumutat de Debrecen într-un campionat în care puţini români şi-au găsit locul. Fostul fotbalist al Stelei a apărat buturile celor de la Noah, echipă ce s-a salvat de la retrogradare în Armenia. În acest moment, Bălbărău este liber de contract, după ce împrumutul său la Noah a expirat, iar contractul cu Debrecen nu a fost prelungit. 

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Bălbărău, conform Transfermarkt

Oţelul va deschide noul sezon din Superligă vineri, pe 14 iulie, de la 18:30, pe teren propriu contra UTA-ei. Partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: otelulsteauadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare