Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pentru ce ne certăm?". Ilie Năstase, general-maior în MApN, tranşează sosirea FCSB pe stadionul din Ghencea: "Nu înţeleg de ce îi deranjează pe cei de la Steaua" | EXCLUSIV

"Pentru ce ne certăm?". Ilie Năstase, general-maior în MApN, tranşează sosirea FCSB pe stadionul din Ghencea: "Nu înţeleg de ce îi deranjează pe cei de la Steaua" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ilie Năstase, fostul lider mondial din circuitul masculin de tenis, a comentat decizia ministrului Apărării, care a permis FCSB-ului accesul pe Stadionul Steaua.

Cu grad în MApN, Ilie Năstase susţine sosirea FCSB pe Stadionul Steaua

FCSB a primit cea mai bună veste din ultimii ani. Dacă pe teren echipa finanţată de Gigi Becali n-a obţinut rezultatele dorite, rivala Stelei Bucureşti a reuşit să pătrundă, în cele din urmă, în casa "militarilor". 

FCSB va organiza meciul cu Dinamo pe Stadionul Steaua, sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Ministrul Apărării a semnat cererea FCSB de a pătrunde pe arena din Ghencea, iar predecesorul său, Vasile Dîncu, a comentat dezamăgit vestea, pentru Orange Sport

În aceste ore, mingea e în terenul celor de la CSA Steaua Bucureşti, care sunt obligaţi să ofere un răspuns pozitiv spre FCSB.  

Informaţia acestei perioade a fost comentată şi de Ilie Năstase, legendă a sportului românesc cu grad înalt în Armata Română. 

Fostul tenismen consideră că decizia actualului ministru al Apărării este corectă şi că sosirea FCSB în Ghencea nu ar trebui să genereze tensiune. 

"Nu înţeleg care a fost nebunia cu stadionul, nebunia că FCSB nu are voie să joace în Ghencea. Atât timp cât un club plăteşte, că ei plătesc bani să joace, pot juca. Acolo pot juca Dinamo, Rapid, FCSB, Steaua, orice echipă din România poate juca în Ghencea. 

Nu înţeleg de ce îi deranjează pe cei de la Steaua că FCSB plăteşte şi joacă. S-a intrat în normalitate, pentru că acest stadion e făcut din bani publici. 

Să stea liniştiţi cei de la Steaua. Aşa cum spuneam, orice echipă, atât timp cât plăteşte, va putea juca acolo, cum se joacă şi pe Arcul de Triumf. Acum e mai grav că avem stadion şi nu mai avem naţională. Pentru ce ne certăm? Despre ce vorbim? Care e motivul acestui scandal?", a declarat Ilie Năstase pentru Orangesport.ro. 

Ilie Năstase, încadrat în Ministerul Apărării

Printr-un decret prezidenţial din data de 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării.

Pe 19 iulie 2016, preşedintele Klaus Iohannis, l-a decorat pe Ilie Năstase cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Comandor.

Afla mai multe despre: ilie nastaseilie nastase steauailie nastase general maior armata romanafcsb pe stadion steauafcsb dinamo stadion steaua 

viewscnt
Articole similare