Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă acum în birourile CSA, după ce FCSB a fost primită pe Stadionul Steaua! 24 de ore până la lovitura noului sezon | EXCLUSIV

Ce se întâmplă acum în birourile CSA, după ce FCSB a fost primită pe Stadionul Steaua! 24 de ore până la lovitura noului sezon | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ministerul Apărării Naţionale a semnat cererea FCSB pentru a juca meciul cu Dinamo pe Stadionul Steaua, în a doua etapă a Superligii. Până în acest moment, dinspre birourile CSA Steaua clubul finanţat de Gigi Becali n-a primit niciun răspuns.

"Verde" de la MApN pentru FCSB. Ce se întâmplă la CSA Steaua în aceste momente

Porţile Stadionului Steaua se deschid pentru încă o echipă, după ce echipele CSA şi naţionalele României au disputat partide în Ghencea.

De această dată, rivala FCSB va organiza meciul cu Dinamo pe Stadionul Steaua, sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a oferit o primă reacţie pentru Orange Sport, după ce el a reuşit să ţină echipa finanţată de Gigi Becali departe de Ghencea. 

Angel Tîlvar, actualul ministru al Apărării, a semnat cererea FCSB pentru a pătrunde pe Stadionul Steaua, iar un singur pas mai e de făcut dinspre Clubul Sportiv al Armatei. 

Întrucât Stadionul Steaua e gestionat de CSA Steaua, inclusiv dinspre birourile "militarilor" trebuie să vină un răspuns pozitiv pentru FCSB. 

Din informaţiile Orange Sport, FCSB n-a primit un răspuns oficial de la CSA Steaua, până în acest moment. 

Însă este greu de crezut că Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, nu se va conforma deciziei luate de ministrul Apărării. 

FCSB mai are doar 24 de ore ca să anunţe stadionul pentru meciul cu Dinamo

FCSB - Dinamo, din etapa secundă a Superligii, se anunţă a fi un meci de interes major, în contextul ultimelor întâmplări. 

Cu Arena Naţională blocată, Gigi Becali a luat în calcul alte două variante, dacă nu ar fi putut obţine accesul pe Stadionul Steaua. FCSB plănuia să joace derby-ul pe arena de la Arcul de Triumf sau pe stadionul din Târgovişte. 

Miercuri, 12 iulie, este data limită până la care FCSB trebuie să anunţe stadionul pentru meciul cu Dinamo, decizie care trebuie transmisă către LPF. 

Astfel, surpriza începutul de sezon, FCSB pe Stadionul Steaua, poate fi anunţată oficial în următoarele 24 de ore. 

Deja, Jandarmeria s-a pregătit pentru momentul în care fanii FCSB vor ajunge în Ghencea şi i-a chemat pe suporterii din nucleul dur al Stelei Bucureşti, pentru a le face instructajul. 

Afla mai multe despre: stadion steauafcsb dinamo stadionul steauarazvan bichir csa steaua 

viewscnt
Articole similare