Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Vasile Dîncu după ce FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua: "Îşi asumă!". În mandatul său a ţinut echipa lui Gigi Becali departe de Ghencea | EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Vasile Dîncu după ce FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua: "Îşi asumă!". În mandatul său a ţinut echipa lui Gigi Becali departe de Ghencea | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a oferit o primă reacţie, la scurt timp după apariţia veştii că FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua. În mandatul său, fostul şef de la MApN a ţinut echipa lui Gigi Becali departe de "casa" steliştilor.

Vasile Dîncu a reacţionat după ce FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua

FCSB a reuşit să obţină accesul pe Stadionul Steaua, unde n-a putut juca, de la apariţia noii arene din Ghencea, din diferite motive.

Au fost indicate cadrul legal sau prioritatea echipelor Stelei de a juca pe teren, dar oportunitatea a apărut în iulie 2023 pentru echipa finanţată de Gigi Becali. 

Conform ultimelor informaţii, FCSB - Dinamo se va juca pe Stadionul Steaua, sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea FCSB de a organiza partida cu Dinamo în Ghencea, iar o primă reacţie de la nivel înalt a fost oferită de predecesorul său. 

Vasile Dîncu, mesaj pentru cei care au hotărât ca FCSB să ajungă în Ghencea

Vasile Dîncu, unul dintre semnatarii proiectului de modificare a Legii educaţiei fizice şi sportului pentru ca Steaua să promoveze în Superliga, a reacţionat la aflarea veştii începutul de sezon în fotbalul românesc. 

El a transmis că premierul Marcel Ciolacu şi Angel Tîlvar, actualul ministru al Apărării, îşi vor asuma decizia şi a explicat de ce în mandatul său FCSB nu s-a putut apropia de "Templul fotbalului românesc". 

"Personal, nu vreau să comentez această decizie. Domnul prim-ministru Marcel Ciolacu şi ministrul Apărării au semnat decizia să se joace în Ghencea. 

E o decizie pe care şi-o asumă. Eu nu mai sunt ministrul Apărării Naţionale. Din punctul meu de vedere am considerat că atât timp cât între FCSB şi Clubul Sportiv al Armatei era un litigiu nerezolvat, nu era normal ca FCSB să joace în Ghencea. 

Aşa am considerat că e normal să se întâmple. Acum decizia aparţine domnului prim-ministru şi domnului ministru al Apărării Naţionale", a declarat Vasile Dîncu în exclusivitate pentru Orangesport.ro. 

Prezenţa FCSB pe Stadionul Steaua a fost anunţată la Orange Sport din urmă cu câteva zile. 

În această perioadă, Gigi Becali a mizat pe promisiunea pe care Marcel Ciolacu, devenit premierul României, i-a făcut-o încă din urmă cu câteva luni. 

Afla mai multe despre: vasile dincuvasile dincu ministrul aparariifcsb stadionul steauastadion steauafcsb dinamo stadionul steaua 

viewscnt
Articole similare