Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali anunţă minunea! FCSB, în premieră pe un stadion nou al României: "Avem un răspuns, dar au zis să nu mai vorbim, că le e frică de suporteri"

Becali anunţă minunea! FCSB, în premieră pe un stadion nou al României: "Avem un răspuns, dar au zis să nu mai vorbim, că le e frică de suporteri"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit noi detalii despre visul interzis până acest moment al celor de la FCSB. Finanţatorul a anunţat că a primit un semnal că echipa ar putea juca pe Stadionul Steaua, dar că a fost sfătuit să nu facă vâlvă pe acest subiect.

Gigi Becali, despre FCSB pe Stadionul Steaua: "Avem un răspuns că e ceva. Le e frică de suporteri"

Până spre sfârşitul verii, FCSB va fi departe de Arena Naţională, stadionul care a adoptat echipa bucureşteană, după plecarea din Ghencea. 

Pentru startul sezonului, FCSB are trei variante pentru a-şi disputa partidele din Superliga şi preliminariile Conference League: arena de la Arcul de Triumf, Stadionul Steaua şi noul stadion din Târgovişte.

Marea dorinţă a celor de la FCSB rămâne arena nouă din Ghencea, unde n-a pătruns până în acest moment. Motivele au fost programul prioritar al echipelor Stelei sau neîndeplinirea cadrului legal. 

Însă, în ultima sa intervenţie, Gigi Becali a dat de înţeles că are un semnal pozitiv în privinţa Stadionului Steaua

"N-am mai primit niciun răspuns cu stadionul. Ciolacu a promis şi ce promite se întâmplă. S-a ţinut de cuvânt, a făcut. 

Acum, de fapt avem un răspuns că e ceva, e spre bine cu Ghencea. Cred că o să jucăm în Ghencea, dar au zis să nu mai vorbim, că le e frică de suporteri. 

Stăm să ne fie frică de suporteri? E junglă? E civilizaţie aici. E normalitate. Dacă dau banul, joc fotbal. E anormal ca cineva să dea bani publici, zeci de milioane, unei echipe. Normal că am fost pribeag, colo, colo, am fost cu cortul şi rogojina", a declarat Gigi Becali

Pe finalul anului trecut, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, devenit prim-ministru între timp, a depus un amendament în proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului prin care să fie facilitat accesul tuturor celor care doresc la bazele sportive ale statului. 

Afla mai multe despre: gigi becalistadion fcsbmeciuri acasa fcsbfcsb stadion steaua 

viewscnt
Articole similare