Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Comandantul CSA Steaua mi-a dat mesaj acum". Ştefan Bichir a dat răspunsul privind accesul FCSB pe Stadionul Steaua: "Înseamnă că?" | VIDEO EXCLUSIV

"Comandantul CSA Steaua mi-a dat mesaj acum". Ştefan Bichir a dat răspunsul privind accesul FCSB pe Stadionul Steaua: "Înseamnă că?" | VIDEO EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Lucrurile se complică în legătură cu posibila organizare pe "Steaua" a meciului FCSB- Dinamo, din 22 iulie, din runda a doua a Superligii.

FCSB a făcut o solicitare oficială pentru a disputa pe Stadionul Steaua derby-ul din etapa a doua a Superligii cu Dinamo Bucureşti, duminică, 23 iulie, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Ieri, Moderatorul Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă, a anunţat că deţine informaţii conform cărora FCSB va juca pe Stadionul Steaua în startul noului sezon. Astfel, arena din Ghencea ar putea fi sold-put pentru meciul startului de sezon, cu rivalii din "Ştefan cel Mare". 

"Din informaţiile mele, (n.r. - FCSB) o să joace în Ghencea. Eu ştiu că joacă în Ghencea", a spus Silviu Tudor Samuilă, în emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport 1. 

"Comandantul CSA Steaua mi-a dat mesaj acum". Ştefan Bichir a dat răspunsul privind accesul FCSB pe Stadionul Steaua | EXCLUSIV

Azi, Ştefan Bichir a intervenit printr-un mesaj şi a ţinut să clarifice situaţia. El a dat de înţeles că Steaua Bucureşti rămâne fermă pe poziţii privind sosirea în Ghencea a rivalilor de la FCSB. 

”Doar o clipă. Mi-a trimis mesaj comandatul clubului Steaua, Ştefan Bichir, că stadionul este în admnistrarea Ministerului Apărării Naţionale. Iar speculaţiile sunt făcute doar de cei ce nu citesc legiile. Ce înseamnă? Că trebuie să citesc legea (n.r. ironic). Mă pun să citesc (n.r. râde)”, a declarat Silviu Tudor Samuilă, în emisiunea Sport Report.

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre FCSB - Dinamo pe Stadionul Steaua

"Nu e nimic confirmat (n.r. - în legătura cu stadionul de disputare al meciului FCSB - Dinamo). Aşteptăm să dăm ocazia suporterilor stelişti şi dinamovişti să vadă pe un stadion care se pretează unui meci de asemenea anvergură şi aşteptăm. 

Noi aşteptăm răspuns la adresa trimisă, nimic mai mult", a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Un fotbalist de la FCSB, desfiinţat de Basarab Panduru: ”Nu are talent. Nu este de echipa naţională a României” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: csa steauaştefan bichirfcsbarena ghencea 

viewscnt
Articole similare