Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii! Noul stadion al FCSB în sezonul următor: "Acolo o să joace, din informaţiile mele" | EXCLUSIV

Lovitură de proporţii! Noul stadion al FCSB în sezonul următor: "Acolo o să joace, din informaţiile mele" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Se înmulţesc informaţiile privind accesul FCSB pe stadionul pe care a primit interzis până în acest moment. Derby-ul cu Dinamo Bucureşti, din a doua etapă a Superligii, ar putea însemna îndeplinirea visului roş-albaştrilor.

A anunţat pe ce stadion va juca FCSB în startul noului sezon

Cu Arena Naţională blocată în startul sezonului, FCSB a fost nevoită să se reorienteze şi a pus pe listă trei arene. Au fost luate în calcul arena din Târgovişte, cea de la Arcul de Triumf şi Stadionul Steaua, ultimul fiind principala miză a lui Gigi Becali, care a primit semnale pozitive din partea prim-ministrului Marcel Ciolacu. 

De altfel, FCSB a făcut o solicitare oficială pentru a disputa pe Stadionul Steaua derby-ul din etapa a doua a Superligii cu Dinamo Bucureşti, duminică, 23 iulie, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Dacă până în acest moment au fost înainte motive precum cadrul legal sau faptul că Steaua Bucureşti a avut prioritate, acum se pare că datele problemei s-au schimbat acum. 

Moderatorul Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă, a anunţat că deţine informaţii conform cărora FCSB va juca pe Stadionul Steaua în startul noului sezon. Astfel, arena din Ghencea ar putea fi sold-put pentru meciul startului de sezon, cu rivalii din "Ştefan cel Mare". 

"Din informaţiile mele, (n.r. - FCSB) o să joace în Ghencea. Eu ştiu că joacă în Ghencea", a spus Silviu Tudor Samuilă, în emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport 1. 

Basarab Panduru consideră că dacă există cadrul legal, atunci echipa lui Gigi Becali nu va putea fi oprită. 

"Asta se întâmplă şi pe Arena Naţională, închiriezi pentru fotbal, pentru spectacole. Poţi închiria cui îţi dă banii. Faci ce e legal. Dacă e legal, care e problema? Faci în limitele legii", a spus expertul Orange Sport. 

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre FCSB - Dinamo pe Stadionul Steaua

"Nu e nimic confirmat (n.r. - în legătura cu stadionul de disputare al meciului FCSB - Dinamo). Aşteptăm să dăm ocazia suporterilor stelişti şi dinamovişti să vadă pe un stadion care se pretează unui meci de asemenea anvergură şi aşteptăm. 

Noi aşteptăm răspuns la adresa trimisă, nimic mai mult", a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: stadion steauafcsb pe stadion steauafcsb dinamocsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare