Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, ofertă pentru transfer: 1 milion de euro! FCSB luptă cu un club din străinătate

Becali, ofertă pentru transfer: 1 milion de euro! FCSB luptă cu un club din străinătategalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) e gata să rişte un milion de euro pentru transferu lui Andrei Borza (17 ani), fundaşul campion cu Farul lui Gică Hagi. Omul de afaceri care controlează FCSB a explicat de ce nu e dispus, momentan, să investească mai mulţi bani pentru a-l cumpăra pe Borza.

Andrei Borza este perceput de mulţi drept viitorul fundaş stânga al naţionalei României pentru o perioadă lungă de timp. Deşi a devenit campion al României, titular fiind în echipa Farului la o vârstă fragedă, calităţile lui Borza nu l-au convins pe Gigi Becali să investească o sumă importantă în transferul său.

"Risc". Gigi Becali a aunţat că e dispus să plătească un milion de euro pentru transferul lui Andrei Borza la FCSB

FCSB caută soluţii pe piaţa transferurilor pentru întărirea echipei. Varianta Andrei Borza pentru postul de fundaş stânga i-a fost propusă lui Gigi Becali, iar omul de afaceri a explicat că e dispus să ofere doar un milion de euro pentru a achiziţiona "perla" Farului.

Patronul FCSB a explicat de ce: "Borza îmi place, dar nu sunt convins, încă, că poate juca titular la noi în locul lui Radunovic. Eu nu mai vreau să iau... Fac o investiţie. Dacă, de exemplu, îl iei cu un milion... Fac o investiţie! Risc un milion, bă, asta e. Nu e bun, îl dau! Cum l-am luat pe Nedelcu. El nu cred că vrea un milion, cred că vrea mai mult.

Atunci nu se merită să dai două milioane de euro şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm un an. Eu când dau un milion pe un jucător, în mintea face 10!", a spus Gigi Becali.

Un club din strănătate vrea transferul lui Andrei Borza de la Farul

Deşi Gigi Becali crede că încă "crud" pentru FCSB, Andrei Borza nu duce lipsă de oferte din străinătate. Jucătorul Farului a intrat pe lista englezilor de la Fulham, echipă importantă din Premier League. Presa internaţională a scris de mai multe ori despre faptul că Borza este în atenţia echipei de pe Craven Cottage.

Informaţiile jurnaliştilor din Anglia sunt că Fulham ar dori să achite două milioane de lire sterline pentru a-l achiziţiona pe Andrei Borza de la Farul.

1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Borza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali oferta transfer andrei borzaandrei borza transfer fcsbfcsb oferta andrei borzagigi becali andrei borza fcsb 

viewscnt
Articole similare