Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îndemnul la luptă al lui Borza pentru România U21: ”La meciul cu Ucraina, trebuie să ne batem cu ei şi să câştigăm”

Îndemnul la luptă al lui Borza pentru România U21: ”La meciul cu Ucraina, trebuie să ne batem cu ei şi să câştigăm”

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul reprezentativei de tineret a României, Andrei Borza (17 ani), a prefaţat duelul cu Ucraina U21, dar a vorbit şi despre eşecul dur cu Spania.

România U21 se va duela cu Ucraina U21 astăzi, de la ora 19:00, în etapa a doua din Grupa a Campionatului European 2023.

În conferinţa de presă premergătoare partidei de pe stadionul Steaua-Ghencea, alături de selecţionerul Emil Săndoi a participat şi Andrei Borza.

Îndemnul la luptă al lui Borza pentru tricolorii lui Săndoi: ”La meciul cu Ucraina, să ne batem cu ei”

Jucătorul celor de la Farul Constanţa a fost titular în jocul cu Spania a transmis un mesaj războinic, un îndemn la luptă deoarece el şi colegii săi ştiu că aceasta este ultima lor şansă de a merge mai departe de grupe.

”Venim după un meci foarte greu cu un adversar foarte bun. Am pierdut 3-0, dar noi vrem să ne gândim la următorul meci. Să trecem peste. Să muncim mult mai mult în meciul cu Spania şi să câştigăm.

Ne trebuie muncă, cum am mai spus. La meciul cu Ucraina, să ne batem cu ei, să fim mult mai agresivi decât ei şi să câştigăm.

Spania a fost o echipă mult mai bună decât noi. Cu jucători care joacă în La Liga titulari. Au pasat foarte mult, au ţinut de minge, au venit cu centrări, cu şuturi la poartă. Noi trebuie să trecem peste acel meci, să ne gândim la următorul meci şi să îl câştigăm.

Am fost foarte încântat când am primit vestea că puteam să fiu convocat la prima reprezentativă, dar nu a fost să fie şi am rămas aici, la U21, antrenându-mă din greu, muncind din greu şi să joc aceste meciuri ale naţionalei la U21.

Legat de jucătorii din afară care sunt extrem de buni şi mă bat sau joc cu ei, sunt extraordinari şi vreau să ajung şi eu acolo să mă bat cu ei în fiecare campionat”, a declarat Borza, înainte de meci.

În prima etapă, România U21 a pierdut cu Spania U21, scor 0-3, în timp ce Ucraina U21 a trecut de Croaţia U21, scor 2-0.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania u21andrei borzaeuro 2023 

viewscnt
Articole similare