Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion teribil pentru Andrei Borza! Motivul incredibil pentru care a ratat convocarea la seniori, pentru meciul cu Elveţia

Ghinion teribil pentru Andrei Borza! Motivul incredibil pentru care a ratat convocarea la seniori, pentru meciul cu Elveţia

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României va întâlni Elveţia, luni 19 iunie, de la ora 21:45, la Lucerna, într-o partidă din etapa a patra din preliminariile pentru EURO 2024.

  • Meciul Elveţia - România va fi transmis în format LIVE TEXT pe site-ul orangesport.ro.

Andrei Borza nu a putut fi convocat, aşa că Valentin Ţicu a profitat

Selecţionerul Edi Iordănescu are mari bătăi de cap înaintea partidei cu Elveţia. Mai ales în flancul stâng al apărării, unde ambii jucători convocaţi, Mario Camora şi Raul Opruţ, au probleme medicale.

În acea poziţie mai poate evolua doar Deian Sorescu, cel care este mijlocaş la bază şi care are mari probleme de plasament, mai ales atunci când întâlneşte un adversar cu o viteză bună.

Aşadar, selecţionerul a fost obligat să convoace de urgenţă un alt fundaş stânga la lot, însă a avut o mare problemă.

Edi şi-ar fi dorit să-l convoace pe fundaşul stânga al Farului, Andrei Borza, însă nu s-a putut acest lucru!

Se pare că marea problemă a jucătorului a fost...vârsta! Tânărul jucător avea o singură procură pentru a ieşi din România, fiind minor - aceea oferită pentru naţionala U21, care urmează să joace la Campionatul European.

Aşadar, mai era nevoie de o nouă procură, pentru deplasarea din Elveţia, însă birourile notariale erau închise în momentul în care federalii au decis să apeleze la Borza, iar avion către Lucerna era programat duminică, la 7 dimineaţa. Nu a fost timp suficient pentru executarea operaţiunii.

În consecinţă, din cauza deciziilor luate un pic cam târziu, dar şi al birocraţiei, Andrei Borza a rămas la lotul de tineret, iar la seniori a fost ”promovat”, de urgenţă, fundaşul stânga al celor de la Petrolul, Valentin Ţicu.

Afla mai multe despre: andrei borza 

viewscnt
Articole similare