Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Doping psihologic.” MM Stoica l-a contrazis pe Stoichiţă după meciul naţionalei de tineret. ”Nu înţeleg nimic” | EXCLUSIV

”Doping psihologic.” MM Stoica l-a contrazis pe Stoichiţă după meciul naţionalei de tineret. ”Nu înţeleg nimic” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica nu a fost de acord cu declaraţiile lui Mihai Stoichiţă. În urmă cu două luni, Mihai Stoichiţă a delcat că ”se gândeşte doar la titlul european” pentru naţionala U21 a României.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului nu a luat în calcul varianta ca România să triumfeze la EURO 2023 şi a considerat că declaraţiile lui Stoichiţa au avut rol de ”doping psihologic”. Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Mihai Stoica a delcarat că s-a convins de jocul tricolorilor mici încă din luna martie, atunci când România nu a reuşit să câştige meciurile cu Germania şi Portugalia şi nu a marcat niciun gol.

”Doping psihologic.” MM Stoica l-a contrazis pe Stoichiţă după meciul naţionalei de tineret. ”Nu înţeleg nimic” | EXCLUSIV

(n.r. Este un câştig un astfel de meci pentru jucători?) Nu. Ştii ce spun jucătorii? Am avut fizic. Nu am atins mingea, am avut fizic. Antrenament fizic. Când fugi după minge, cam asta se traduce. Când am auzit nişte declaraţii că << Atacăm titlul (n.r. european)>>, am spus că înseamnă că nu înţeleg nimic. Vedeam că nu putem să atacăm pe nimeni, nu că să atacăm titlul european. Nu puteam să atacăm în meciurile amicale. (n.r. Stoichiţă a spus, nu?) Da. Asta o treci ca doping psihologic”, a spus Mihai Stoica.

În aprilie, Mihai Stoichiţă era încrezător că vom câştiga EURO U21: ”Ăştia pot fi titulari în naţionala de seniori”

”Eu asta sper din toată inima şi am declarat că m-am hazardat să fiu luat la mişto. Eu le-am spus băieţilor când am fost la ei la Sibiu, înaintea meciului cu Germania: ‘Băi, chiar dacă am pierdut cu Portugalia şi am fost aşa cum am fost, sunteţi atât de buni, încât puteţi să puneţi probleme oricui în vară şi să vă duceţi foarte, foarte sus. Eu am spus că putem să devenim şi campioni europeni. Jucăm în România, avem o echipă care văd că etapă de etapă Birligea, Petrila titulari la Cluj, la echipa care se bate pentru campionat.

Borza, Grameni, Louis Munteanu sunt titular şi pe primul loc etapă de etapă! Şi care or mai fi. Bă, reţineţi! Băieţi de 20 de ani.Merg la Craiova: Baiaram, Markovici, Cîmpanu care a marcat cu Farul, Screciu care n-a jucat şi e un jucător excepţional.

Trec la Steaua (n.r. FCSB): Tavi Popescu. Ăştia pot fi titulari în echipa naţională de seniori”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Fanatik în luna aprilie.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicastoichiţă 

viewscnt
Articole similare