Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia unui tricolor de după meciul cu Spania l-a lăsat mască pe Panduru. ”Ne-am sufocat/ Pe ce te-ai sufocat? Ai stat numai pe 16 metri”

Declaraţia unui tricolor de după meciul cu Spania l-a lăsat mască pe Panduru. ”Ne-am sufocat/ Pe ce te-ai sufocat? Ai stat numai pe 16 metri”

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru nu a înţeles declaraţia lui Bogdan Racoviţan de la finalul meciului cu Spania, pierdut de tricolorii mici cu 0-3.

Căpitanul naţionalei U21 a declarat că, jocul ”Furiei Roja” i-a sufocat pe tricolori, lucru care a fost de neînţeles pentru Basarab Panduru. Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report”, expertul Orange Sport nu a găsit logică în declaraţia lui Racoviţan şi a susţinut că fotbaliştii României nu aveau cum să se ”sufoce”, pentru că nu au ieşit din careul mare.

”Ne-am sufocat/ Pe ce te-ai sufocat? Ai stat numai pe 16 metri” | EXCLUSIV

”Ştii ce m-a mirat pe mine? Când vine Racoviţan şi spune <<Ne-am sufocat>>, păi pe ce te-ai sufocat? Ai stat numai pe 16 metri. Ai stat doar pe loc, unde ai alergat? Tu, uitându-te la Racoviţan ţi s-a părut că a alergat într-una?”, a spus Basarab Panduru.

”Am jucat cu puţină frică, presiune, nu ştiu cum să zic. Cred că toată lumea a dat tot ce a putut. Ne-au sufocat, au alergat foarte mult. Mai avem două meciuri. Nimic nu e terminat. Trebuie să ţinem capul sus şi să mergem înainte. Au ţinut foarte bine de minge. O să analizăm, o să încercăm să corectăm. Mulţumim fanilor!”, a declarat Racoviţan după meci.

România se află pe ultimul loc în grupa de la EURO U21, cu 0 puncte şi golaveraj 0-3. În următorul meci, tricolorii mici vor da piept cu Ucraina sâmbătă, de la ora 19:00, în Ghencea.

Afla mai multe despre: basarab panudru 

viewscnt
Articole similare