Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a ”desfiinţat” naţionalele României. ”Băi, suntem praf! Peste tot mâncăm bătăi”

Gigi Becali a ”desfiinţat” naţionalele României. ”Băi, suntem praf! Peste tot mâncăm bătăi”

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali a criticat prestaţiile echipelor naţionale ale României din această săptămână. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu a remizat în Elveţia, scor 2-2, cu o doză foarte mare de noroc, în timp ce tineretul lui Săndoi a cedat fără drept de apel în Ghencea contra Spaniei, scor 0-3.

Finanţatorul FCSB-ului nu a rămas impresionat de prestaţiile lui Octavian Popescu şi David Miculescu, din meciul reprezentativei de tineret şi a declarat că ”nu înţelege” declinul echipelor naţionale.

Gigi Becali a ”desfiinţat” naţionalele României. ”Băi, suntem praf! Peste tot mâncăm bătăi”

”(n.r. Aseară au jucat doi băieţi de la FCSB la U21) Şi ce să faci? Doi băieţi au luat trei goluri. Băi, suntem praf! Peste tot mâncăm bătaie. Nu mai ştiu ce să cred. Nu mai ştiu ce să cred. Ori au vreo substanţă, au vreun secret, iau ceva substanţe de joacă şi ne bat toţi”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, prins în ”offisde” în momentul în care a fost întrebat de adversarul FCSB-ului din Conference League. ”Ce CSKA? Habar nu am”

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, i-a transmis lui Becali că roş-albaştrii nu ar trebui să îşi facă emoţii în privinţa calificării în turul 3 al UEFA Conference League.

(n.r. despre tragerea la sorţi) ”Ce CSKA? De unde să ştiu eu că habar n-am. Mi-a zis Meme că e foarte uşoară echipă, de trecut. (n.r. ce îşi doreşte de la sezonul european) Grupele. Banul. Suporterii vor performanţă, voi vreţi performanţă. Ca să fac performanţă, îmi trebuie banul. Ca atare banul aduce performanţa. Eu vreau banul că vreau şi performanţa”, a spus Gigi Becali.

CSKA 1948 Sofia este cotată la 16.360.000 dde euro de Transfermarkt, în timp ce FCSB valorează cu aproape 18.000.000 de euro mai mult.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare