Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, dorit de două formaţii din Italia! Transferul s-ar putea realiza după Campionatul European U21

Octavian Popescu, dorit de două formaţii din Italia! Transferul s-ar putea realiza după Campionatul European U21

Fotbal

Comentarii

Octavian Popescu () ar putea pleca de la FCSB în această perioadă de ”mercato”.

Presa din Italia anunţă că Sampdoria şi Fiorentina sunt pe urmele lui Octavian Popescu, fotbalist aflat în aceste zile la Campionatul European U21, alături de naţionala României.

Octavian Popescu, dorit de Sampdoria şi Fiorentina

Italienii consideră că fotbalistul român are un potenţial foarte mare, iar în viitor ar putea deveni un jucător extrem de bun. 

Nu există nicio garanţie că se poate întâmpla acest lucru, însă peninsularii par hotărâţi să rişte.

Sampdoria a retrogradat în Serie B, în acest sezon, şi când se credea că o paşte falimentul, s-a găsit soluţia salvatoare.

Patronul celor de la Leeds United, Andrea Radrizzani, alături de încă un om de afaceri din Italia, au decis să readucă clubul de tradiţie la strălucirea de altădată. Pentru moment, obiectivul este promovarea înapoi în Serie A.

În acelaşi timp, Octavian Popescu s-ar plia perfect în proiectul noilor proprietari, unul pe termen lung, format din mai mulţi jucători tineri, cu reale calităţi, care pot creşte în timp.

Şi Fiorentina este interesată de Octavian Popescu, însă la Firenze ambiţiile şi aşteptările sunt mai mari, concurenţa este una mai mare.

Octavian Popescu a jucat titular, miercuri, în partida pe care România a pierdut-o în faţa Spaniei, scor 0-3, în Ghencea, în primul meci de la EURO U21, iar prestaţia mijlocaşului de la FCSB a fost una foarte slabă.

Rămâne de văzut cum se va descurca împotriva Ucrainei şi a Croaţiei, şi dacă posibilul său transfer din Italia va fi influenţat şi de evoluţiile de la turneul final.

  • 3,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: fiorentinasampdoriaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare