Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Povestea legată de Borza, doar praf în ochi? ”Ce, nu funcţionează cartelele noaptea? Cred că Ţicu a fost prima variantă” | EXCLUSIV

Povestea legată de Borza, doar praf în ochi? ”Ce, nu funcţionează cartelele noaptea? Cred că Ţicu a fost prima variantă” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră cusută prea bine, cu aţă albă, povestea legată de imposibilitatea convocării la lotul de seniori a lui Andrei Borza, din cauza birocraţiei.

Duminică, selecţionerul Edi Iordănescu a recunoscut că ar fi vrut să-l convoace de urgenţă pe Andrei Borza de la naţionala de tineret, însă decizia a fost luată prea târziu, fotbalistul nu avea procură pentru a face deplasarea în Elveţia, iar notarii nu lucrau la acea oră.

  • Fiind minor, Andrei Borza ar fi avut nevoie de un însoţitor, pe un teritoriu care nu face parte din UE, aşa cum este Elveţia.

Mihai Stoica nu crede povestea lui Edi Iordănescu: ”Eu cred că a fost Ţicu de la început şi cu asta, basta”

Mihai Stoica este de părere că ”promovarea” lui Andrei Borza se putea realiza, dacă se dorea cu adevărat acest lucru, indiferent că s-ar fi lucrat la această chestiune până târziu în noapte.

Şeful de la FCSB consideră că motivul expus de către selecţioner este doar unul de faţadă, iar prima opţiune a federalilor pentru înlocuirea accidentatului Mario Camora a fost din capul locului Valentin Ţicu.

Cred că părerile au fost împărţite. Se poate face. Se poate deschide şi notariat. Doar nu s-au accidentat la 11 noaptea jucătorii. Probabil că a durat foarte mult brainstorming-ul. Nu ştiu dacă ora 11 era ora de acolo sau ora de aici.

(n.r - Se poate deschide un notariat la acea oră?) Eee nu! Păi, ce, nu funcţionează cartelele noaptea? Nu încalci nicio lege.

Au avut cina şi dup-aia au ajuns la antrenament? Sau cum? Nu poate să fie 11 noaptea.  Eu cred că a fost Ţicu (n.r - prima opţiune) de la început şi cu asta, basta. Habar n-am. Eu aşa am înţeles”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: valentin ticuandrei borza 

viewscnt
Articole similare