Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, fără Mutu înainte de startul Superligii? ”Îi vine mănuşă”. Scenariul în care ar risca să fie demis: ”Vorbim atunci” | EXCLUSIV

Rapid, fără Mutu înainte de startul Superligii? ”Îi vine mănuşă”. Scenariul în care ar risca să fie demis: ”Vorbim atunci” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) se află pe lista azerilor de la Neftci Baku, iar acesta ar putea să îl înlocuiască pe conaţionalul Laurenţiu Reghecampf (47 de ani). Dar dacă nu ar pleca acum, antrenorul Rapidului ar risca un scenariu în care ar fi demis pe parcursul sezonului.

Rapid a fost foarte activă în ceea ce priveşte modificările din lotul de jucători, dar ar putea avea probleme la nivelul băncii tehice.

Adi Mutu se află în vizorul azerilor de la Neftci Baku, aşa cum susţine presa din Turcia. Acolo, ”Briliantul” l-ar putea succeda pe Laurenţiu Reghecampf, care s-a despărţit de echipă la finalul sezonului precedent.

Rapid, fără Mutu înainte de startul Superligii? ”Îi vine mănuşă”. Scenariul în care ar risca să fie demis: ”Vorbim atunci” | EXCLUSIV

Aflat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre posibilitatea ca Adi Mutu să plece de la Rapid chiar înainte de startul sezonului.

Totuşi, fostul internaţional consideră că Mutu va rămâne la giuleşteni, cel puţin deocamdată, şi că aceste oferte care vin pe numele său ”îi vin mănuşă” în ceea ce priveşte relaţia sa cu conducerea clubului.

Dar rămâne de văzut cum va începe Rapid campionatul. Dacă rezultatele nu vor fi pe măsura aşteptărilor, Adi Mutu ar risca să fie chiar demis, în etapa a zecea, susţine Panduru.

”Îi vine mănuşă (n.r. oferta de la Neftci) Nu ştiu cum face, dar mănuşile îi vin perfect, de fiecare dată. Am spus-o şi atunci (n.r. posibila ofertă din ianuarie de la Salernitana). Mănuşa e excepţională. 

Şi acum la fel. <<Ai băgat-o, bravo: Neftci Baku. Plec? N-o să plec niciodată. Rămân la Rapid să pun şi pe voi puţină presiune la începutul campionatului>>. Când au fost puţine probleme, pac, a apărut cineva.

Acum, lucrurile nu sunt OK. Nu-mi spui tu mie că dacă se întâmplă ceva în începutul ăsta de campionat, lumea rămâne calmă. Vorbim în etapa a zecea. Dacă nu ieşi cum trebuie, lumea nu e calmă, pentru că lucrurile vin de anul trecut. Şi atunci pregăteşti ceva.

<<Plec? Păi nu poţi să ne laşi acum când începe campionatul. OK. Etapa a zecea e vreo problemă, vreţi să mă daţi acum când vreţi voi?>> Şi atunci, mănuşa intră bine”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Adi Mutu a fost numit antrenor principal la Rapid la data de 2 martie 2022 şi mai are contract cu clubul giuleştean până în 2025.

De-a lungul carierei de tehnician, Mutu le-a mai pregătit pe Voluntari, România U21 şi U Craiova 1948.

Adi Mutu, variantă pentru Neftci Baku

Neftci nu a ajuns la o înţelegere cu turcul Sergen Yalcin, fostul elev al lui Mircea Lucescu la Galatasaray, astfel că ar fi pus ochii pe antrenorul Rapidului.

”S-a mai spus că echipa azeră l-a pus pe listă pe antrenorul român Adrian Mutu ca alternativă la Sergen Yalçın”, a notat yenicaggazetesi.com.

Afla mai multe despre: rapidadi mutuneftci baku 

viewscnt
Articole similare