Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB nu este singura care se bucură! Conducerea lui Dinamo ”salută” decizia MApN. ”Este o veste extraordinară”

FCSB nu este singura care se bucură! Conducerea lui Dinamo ”salută” decizia MApN. ”Este o veste extraordinară”

Superliga

Comentarii

Derby-ul etapei a doua din Superligă dintre FCSB şi Dinamo se va juca pe Stadionul Steaua. Ministerul Apărării Naţionale a aprobat cererea FCSB-ului de a găzdui partida de pe 22 iulie. Astfel, derby-ul dintre cele două mari rivale va fi prima partidă din istoria Superligii ce se va juca în ”Templul fotbalului românesc”.

În ciuda faptului că, în ultimele zile ultraşii Stelei au făcut presiuni uriaşe pentru ca derby-ul din etapa a doua să nu se dispute în ”Templul fotbalului românesc”, ministrul MApN a răspuns pozitiv cererii înaintate de FCSB. Cu toate acestea, pentru ca meciul să se poată disputa în Ghencea, comandatul Clubului Sportiv al Armatei trebuie să semneze hârtia ce ar oficializa totul.

Andrei Nicolescu, preşedintele executiv al lui Dinamo, a fost fericit când a auzit de vestea ce i-a entuziasmat pe fanii FCSB-ului. În opinia lui Nicolescu, faptul că meciul contra FCSB-ului se va juca în Ghencea, face o reclamă bună fotbalului românesc.

FCSB nu este singura care se bucură! Conducerea lui Dinamo ”salută” decizia MApN. ”Este o veste extraordinară”

„Nu ştiam că se va juca în Ghencea (n.n. derby-ul cu FCSB). Salutăm această decizie. Este o veste foarte bună! Din punctul meu de vedere, această veste este una extraordinară şi pentru Dinamo. Mă aştept să fie o atmosferă superbă şi un stadion arhiplin în Ghencea. Cu siguranţă, aşa se va întâmpla! Un derby jucat pe această arenă va ridica calitatea fotbalului românesc şi va fi cu siguranţă o bună propagandă”, a spus Nicolescu pentru Prosport.ro.

Becali este sigur că FCSB va umple Ghencea

”Ciolacu este de felicitat, pentru că a avut bărbăţie şi a pus piciorul în prag. El merită felicitările! Mă aşteptam că se va rezolva, pentru că a fost o anomalie ceea ce s-a întâmplat. Publicul Stelei este acolo în Drumul Taberei, în Militari, iar stadionul din Ghencea se va umple la fiecare meci”, a declarat Becali pentru Prosport.ro.

Partida dintre FCSB şi Dinamo se va disputa în etapa a doua a noului sezon, pe 22 iulie, de la 21:30 şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai tari faze vor putea fi văzute pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbdinamosteaua 

viewscnt
Articole similare