Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, răspuns clar când a fost întrebat dacă Dan Petrescu va prelua Naţionala României: ”Şi aşa este pierdută această calificare!”

Dorinel Munteanu, răspuns clar când a fost întrebat dacă Dan Petrescu va prelua Naţionala României: ”Şi aşa este pierdută această calificare!”

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu a fost pe picior de plecare de la CFR. CFR Cluj a rămas la 6 puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa, dar având două meciuri în minus. Nici în grupa de Conference League n-o duce mai bine, unde a strâns doar un punct în două etape.

Dan Petrescu a făcut mai multe declaraţii care i-au supărat pe şefii din Gruia. Neluţu Varga a ieşit la atac înainte de partida câştigată cu FC Argeş, scor 0-1.

Patronul CFR-ului spune că nu este mulţumit de joc şi i-a reproşat lui Dan Petrescu că a adus jucători slabi pe salarii mari. După meci, Dan Petrescu a dat de înţeles că va pleca de la CFR, doar dacă i se plăteşte clauza de reziliere.

Miercuri, a avut loc o discuţie între Neluţu Varga şi Dan Petrescu. Cele două părţi au ajuns la un numitor comun, iar fostul jucător de la Chelsea va continua să o antreneze pe CFR. Echipa din Cluj a emis un comunicat oficial în care este precizat că Petrescu are în continuare parte de susţinerea clubului. 

Înainte de acest episod, Basarab Panduru a precizat că ar fi o oportunitate bună pentru Dan Petrescu să ajungă la echipa naţională, în cazul în care va pleca de la CFR.

Dorinel Munteanu a precizat că echipa naţională are nevoie de continuitate, iar Edi Iordănescu ar trebui să fie lăsat în continuare pe postul de selecţioner. 

”Şi aşa este pierdută această calificare!”

”Din moment ce Dan Petrescu este încă antrenorul CFR-ului, nu mă gândesc la schimbare. Tot timpul am fost adeptul continuităţii la nivelul antrenorilor. Pentru fiecare e greu când începi, dar trebuie să demonstrezi la început ceva. 

Şi eu merg pe aceeaşi idee, să rămână Edi să aibă continuitate. Şi aşa este pierdută această calificare. Poate avem noroc la tragerile la sorţi pentru europene”, au fost cuvintele lui Dorinel Munteanu, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: românia-cfr-dan petrescu-liga 1-dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare